Hasse Brontén om babylyckan med nya kärleken

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:

Komikern och tidigare ”Efterlyst”-profilen Hasse Brontén väntar barn med nya kärleken Gina Lundberg.

– Det var inte alls planerat. Men när vi fick reda på det så sa vi ja till kärleken och livet, säger han.

Det var i somras som Nöjesbladet kunde berätta att den tidigare ”Efterlyst”-profilen och komikern Hasse Brontén, 52, hade hittat kärleken i Gina Lundberg, 42, från Umeå.

– Min pappa kommer från Vännäs så jag har varit jättemycket i Umeå. Nu var jag där på jobb och vi har känt varandra sedan innan. Vi har träffats och käkat lunch, så som man gör med goda vänner. Men i vintras så sågs vi och då insåg vi att vi båda plötsligt var singlar och på den vägen är det, kan man säga och du är ju mycket roligare än som kompis, förklarade Hasse då vi träffade dem på en kändisfest.

Ingick inte i planerna

Nu har kärleken mynnat ut i att paret i sommar ska bli föräldrar.

– Det var inte alls planerat. I ärlighetens namn så sa jag att om du vill bli mamma så kanske jag inte är rätt man för dig, men när det blev som det blev så kändes det som att vi kör på det. När vi fick reda på det så sa vi ja till kärleken och livet, säger Hasse till Nöjesbladet.

Gina har inga barn sedan tidigare medan Hasse har dottern Olivia som är 28 år.

– Olivia är född 910711 och det kan bli så att vår dotter föds 190711. Men vi hoppas inte att det blir så, det vore väl kul för dem att få varsin födelsedag. Men hon är jätteglad. Olivia har sagt att hon alltid har velat haft ett syskon, men 28 år emellan...

”Det blir en flicka”

Att ta reda på vilket kön det skulle bli var ingen självklarhet. Hasse ville inte veta det, men Gina stod på sig.

– Hon kunde inte hålla sig så det fick bli så. Det blir en flicka. Och nu har vi även funderat på namn och det lutar för närvarande åt Alba. Det ser ut att bli så, men sedan får vi se när hon kommer.

Det är många år sedan som Hasse hade blöjbarn och han inser att han inte har några fördelar av att ha gjort den resan.

– Det blir som att börja om, jag får väl söka upp byta blöjor-instruktioner. Men jag är ganska lugn, jag har ju gjort det förut med lyckat resultat.

1 av 2 | Foto: PRIVAT
Hasse Brontén och Gina Lundberg.

I somras bodde Gina kvar i Umeå medan Hasse hade sitt liv i Stockholm. Nu när de ska bli föräldrar har de tagit ett beslut.

– Blir man befruktad av en stockholmare så blir det Stockholm, säger Hasse skämtsamt och fortsätter:

– Vi hade planerat redan innan att det skulle bli Stockholm. Vi flyttar ihop i sommar i ett nytt boende och startar om tillsammans.

Hasse är närmast aktuell med sin livepodcast ”Snutsnack” som äger rum den 2 maj på Intiman i Stockholm.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM