Tv-stjärnan Colton Underwood drabbad av coronaviruset

”Delar inte det här för att sprida panik”

Colton Underwood har drabbats av coronaviruset.

”Bachelor”-deltagaren blir andfådd av att gå upp för trapporna.

– Ta hand om er själva och varandra, säger han i en video på Instagram.

Coronaviruset sprider sig världen över. I USA är flera tusen smittade och olika typer av skyddsåtgärder sker både där och runt om i Europa. Amerikanen Colton Underwood, 28, känd från dejtingprogrammet ”Bachelor”, är en av dem som blivit smittad av viruset.

I en video på sin Instagram berättar han om beskedet och att även yngre kan drabbas.

– Det finns massor av information på nyheterna och i medierna om att coronaviruset bara drabbar äldre och utsatta. Jag är 28 år och ser mig själv som en hälsosam person. Jag tränar och äter bra. Jag fick symptomen för ett par dagar sedan och fick mitt testresultat i dag, det är positivt, säger han.

Colton Underwood i ”Bachelor in paradise”.
Colton Underwood i ”Bachelor in paradise”.

”Kan knappt gå upp för trappor”

I videon delar Underwood med sig av hur vardagliga saker påverkas av viruset. Att gå på toaletten är till exempel betydligt svårare för honom.

– Den stora grejen är att jag knappt kan gå upp för trappor utan att bli andfådd. Jag delar inte det här för att sprida panik, utan för att ni ska stanna hemma, ta hand om er själva och varandra, och gör er del, säger han.

Colton Underwood on Instagram: “I tested positive and I have been following all of the social distancing rules since last week. My symptoms started a few days ago, I was…”
Publisert:

LÄS VIDARE