Här visar Fredrik Eklund upp sitt spektakulära hus

Visar upp sitt spektakulära hus för 150 miljoner kronor OCH utför lättsamt lärande för barn

Vad får man om man blandar fastighetsvisningar och lättsamt lärande för barn. Jo, stjärnmäklaren Fredrik Eklunds nya Youtube-kanal.

Som småbarnsförälder är det lätt att fundera på att skaffa ett lite större boende. Det är ett ständigt knakande av legobitar under fötterna och du har ingenstans att dra dig undan. Men istället för att titta på Hemnets kollektion av hus i Knivsta är det lätt att drömma sig bort till mansions på ett soligt Malibu-beach.

Skärmtiden

Samtidigt under den orimligt långa tid du tar på dig att surfa runt på olika fastighetsajter infinner sig ofta ett dåligt samvete. Här sitter du och kollar på mansions i stället för att lära barnen alfabetet och andra viktigheter. Detta förälderns dilemma är något som stjärnmäklaren Fredrik Eklund tagit fasta på.

Fastighetsobjekt som heter duga

Eklund har därför skapat en sprillans lyxig YouTube-kanal där han visar upp fastighetsobjekt som heter duga - samtidigt som han tillsammans med sina barn utför lättsamt lärande för barn i förskoleåldern.

Sjöjungfru dyker upp

Bland annat får vi följa med Eklund, hans tvillingar Milla och Freddy på en visning till ett minst sagt spektakulärt strandhus på Malibu-beach. Eklund trollar fram bokstäver ur kortbrallan, ber barnen säga ord som bokstaven börjar på SAMTIDIGT som han förevisar köket. Men inte nog med det. Till alla husspekulanter stora glädje dyker det även upp en sjöjungfru som dansar runt, leker med barnen och berättar varför det är en strålande idé att klippa till på huset.

Självaste sjöjungfrun Ariel dyker upp till alla hugade spekulanter och barns stora glädje
Självaste sjöjungfrun Ariel dyker upp till alla hugade spekulanter och barns stora glädje

Familjens nya hem - ett super-Askungenslott

Eklund visar även stolt upp familjens nya fastighetstillskott. En makalöst tjusig mansion i det Kaliforniska Bel Air som kostade familjen i runda slängar 150 miljoner svenska kronor. Huset har generösa sociala ytor, åtta badrum, sju sovrum, tennisbana och pool. Eklund kallar fastigheten själv för sitt super-Askungenslott.

Publisert:

LÄS VIDARE