Bonde söker fru

”Bonde söker fru”-paret har separerat

Karin Nordström och Pelle Hansson Edh har gjort slut

Av: 

Rosanna Berg

NÖJE

De träffade under inspelningen av ”Bonde söker fru” och blev ett par.

Nu har de Pelle Hansson Edh och Karin Nordström gått skilda vägar.

”Mina känslor har inte funnits där senaste tiden på grund av vissa motgångar”, skriver Karin Nordström i ett sms till Aftonbladet.

De sökte kärleken i TV4:s ”Bonde söker fru” 2019 och fann den. Men nu har brevskrivaren Karin Nordström, 26, och mjölkbonden Pelle Hansson Edh, 30, gått skilda vägar, vilket Hänt var först med att rapportera.

I ett inlägg på Instagram skriver Karin Nordström att hon dagligen får frågan om hur det ligger till emellan dem. För att slippa ytterligare spekulationer väljer hon nu att berätta.

”Det är såklart tråkigt att behöva säga att jag och Pelle valt att dela på oss. Det är ett beslut som legat på pyr ett tag men som tillslut blev utvägen för oss. Det är inget ont som hänt utan snarare att vi är två människor som inte fungerar ihop mer än som vänner. Har absolut inget ont att säga om Pelle, han är en fantastiskt fin person och vi har verkligen delat på ett äventyr”, skriver hon.

Pelle och Karin i ”Bonde söker fru”.

”Kärlek måste vara ömsesidigt”

I ett sms till Aftonbladet skriver Karin Nordström om uppbrottet.

”Mina känslor har inte funnits där senaste tiden på grund av vissa motgångar. Till slut kände jag att jag inte var mig själv längre och ganska olycklig.

Hon skriver vidare att det är därför de gått skilda vägar.

”Kärlek måste vara ömsesidigt annars blir det en taskig historia. Pelle är förstående och det finns inget ont emellan oss”, skriver hon och önskar honom ”allt det bästa i livet”.

Karin Nordström.

Hoppas på att vara vänner

Även Pelle Hansson Edh tycker att ”det är väldigt tråkigt att det slutade så här” skriver han i ett sms till Aftonbladet och fortsätter:

”Men funkar det inte och känslorna inte finns där från bägge parter då är det bästa att bara släppa taget och försöka leva vidare på varsitt håll”, skriver han.

Han avslutar med att skriva att de hoppas på att hålla kontakten och förbli vänner.

ANNONS

Packa badväskan med Cellbes! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Cellbes SE

Shoppa här!

Pelle Hansson Edh.
Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick det sen för brevskrivarna i ”Bonde söker fru”

ÄMNEN I ARTIKELN

Bonde söker fru