Linda Lindorff förlänger med TV4

Linda Lindorff, 47, förlänger med TV4 i tre år till.

Och programledaren säger att hon är nöjd med det nya kontraktet.

”Jag älskar alla mina program och trivs superbra på TV4”, skriver hon i ett sms till Aftonbladet.

Programledaren Linda Lindorff har förhandlat om sitt kontrakt med TV4. Efter förhandlingarna är det nu klart att hon kommer att förbli kanalen trogen i minst tre år till. I smset skriver programledaren att det var självklart att hon skulle förlänga med tv-kanalen.

”Jag gör flera nya program, ”Wildkids”, ”Kärlek åt alla” och ”Bonde söker fru jorden runt”, som är superkul. Det var aldrig någon tvekan om att jag skulle skriva på nya det nya kontraktet. Men det innebar så klart vissa förhandlingar”, skriver hon.

Enligt programledaren var det några vändor fram och tillbaka under förhandlingarna. Men att hon är nöjd med det nya kontraktet.

”Jag vill inte kommentera pengar men jag tjänar bra och är väldigt nöjd med vårt nya kontrakt”.

Linda Lindorff
Linda Lindorff

Byter bloggportal

Linda Lindorff har under åren som programledare också bloggat för TV4, något som varit knutet till hennes programledarskap. Nu lämnar hon kanalens blogg för en bloggportal hos Bonnier. Lindorff skriver till Aftonbladet att hon velat byta plattform tidigare. Tv-kanalen har inlett ett strukturellt arbete, man satsar mer på sina egna sociala medier. Det har gjort att programledaren nu kan lämna sin blogg på TV4 och börja skriva på annat håll.

”Jag kommer att fortsätta att puffa för program och göra livesändningar ihop med mina program men inte just på bloggen. Därför kan jag flytta bloggen och lägga om fokus. Jag kommer inte skriva programrelaterade texter utan det blir något helt annat”, skriver hon.

Publisert:

LÄS VIDARE