Efter gravidkampen: Kenza har fått en son

”Kommer alltid skydda och älska dig”

Influencern Kenza Zouiten Subosic och Aleks Subosic har fått en son.

På Instagram visar Kenza lyckligt upp en bild på det nyfödda barnet.

”Det är så svårt att greppa att han äntligen är här, att jag fick bli mamma trots allt”, skriver hon.

Den som har följt Kenza Zouiten Subosic, 28, de senaste månaderna har kunnat följa influencerns graviditet och längtan efter barn.

Nu är barnet här. På Instagram visar hon nu stolt upp sin och maken Aleks Subosics son.

”Den 14 juni klockan 05.06 kom denna stora pojke till världen och förändrade våra liv för alltid. Allt gick bra och vi älskar honom så mycket”, skriver Kenza i inlägget och fortsätter:

”Det är svårt att greppa att han äntligen är här, att jag fick bli mamma trots allt. Han var värd all väntan, allt kämpande och all smärta. Tack för att du valdes oss till dina föräldrar, vi kommer alltid att skydda och älska dig.

Kenza om gravidkampen

Kenza och Aleks Subosic gifte sig för snart två år sedan. Kort efter bröllopet började det spekuleras att paret väntade barn, vilket fick bloggerskan att ryta ifrån.

”Vi kanske inte vill ha barn just nu? Jag kanske vill ha barn, men inte Aleks, eller tvärtom? Vi kanske försöker men det händer inget? Jag kanske inte kan bli med barn? Vi kanske är med barn men vill inte gå ut med det ännu? Vi kanske har förlorat ett?”, skrev hon på sin blogg

När de den 1 januari i år meddelade att de väntade barn skrev Kenza på sin blogg att hon länge varit osäker på om hon verkligen kan få barn.

”Om jag ska vara ärlig så var vi inte säkra på om det här någonsin skulle hända oss men vi gav aldrig upp, vi förlorade aldrig hoppet och vi slutade aldrig kämpa för vår dröm. Vi tog oss igenom dåliga besked efter dåliga besked, chock, besvikelse, sprutor, rädsla, defekta embryon. Smärta. Vi tog oss igenom all skit som kom vår väg för att vi hade bestämt oss för att göra allt vi kunde innan vi gick vidare till nästa alternativ. Men nästa alternativ blev inget alternativ, för precis innan vårt 3e IVF-försök blev jag gravid naturligt”, skrev hon.

Publisert:

LÄS VIDARE