Sigrid om heta kärleksresan: ”Kan blommor och bin”

Uppdaterad 2017-02-12 | Publicerad 2016-12-14

Veckans kärleksresa blir het för Sigrid Bergåkra och hennes Pål Mases.
Och hästbonden skräder inte orden om gnistorna.
– Jag är 43 år, har tre barn och kan det där med blommor och bin – och det kan han också, säger hon i programmet.

Årets ”Bonde söker fru” har varit en krokig kärleksväg för Sigrid Bergåkra. Men till slut hittade hon rätt i sin Pål Mases. I veckans avsnitt kan hon inte sluta prata om de heta känslorna för honom.
– Det känns som att jag hittat hem. Vi har mycket bus, både Pål och jag. Vi har chosefri stämning. Det spelar ingen roll om vi pratar sex och samliv, det är lika mycket bus överallt vi är, säger hon i kvällens program.
Dagen därpå berättar hon eldigt om deras natt tillsammans.
– Det är härligt att vara med Pål. Vi är vuxna och njuter av varandra. Jag är 43 år, har tre barn och kan det där med blommor och bin – och det kan han också.

”Är inte vulgär”

För Nöjesbladet berättar hon om valet att vara frispråkig.
– Jag tycker att man kan vara rak och ärlig när det gäller de här grejerna. Vi är vuxna och har det jättebra tillsammans. Det är absolut så naturligt det kan vara, det naturliga förhållningssättet borde ingå hos fler människor, säger hon.
Hon anser själv inte att hon är vulgär, snarare tvärtom.
– Jag är inte vulgär, nästintill pryd, även om det kanske inte framgår, men jag är högst normal i mina tankar. Det är skönt att slippa vara tillknäppt, säger hon.
Av resan till Malta minns hon bara Pål.
– Den var precis så het och passionerad som jag hade önskat mig så länge. Det var en helt underbar resa. Jag hade bara ögonen för Pål, allt det andra är ett minne blott, säger hon och skrattar.

Ett stökigt år

I programmet syns paret bland annat åka häst- och vagn tillsammans, promenera i små gränder och äta frukost i sängen.
– Vi fick jättefina stunder tillsammans, och hade bara ögonen för varandra. Det hade inte spelat någon roll vart i världen vi befunnit oss.
Efter ett stökigt år ser hon fram emot en lugn jul och nyår.
– Sommaren var turbulent, kanske den värsta i livet. Och definitivt den bästa – att träffa Pål har varit värt varenda sekund, säger hon.

ANNONS