Dramat mitt under finalen – man fördes bort i handklovar

TV4: ”Väldigt tråkigt”

En man betedde sig hotfullt mot personalen under direktsändningen av tv-programmet ”Talang”.

TV4 tvingades därför att föra bort mannen – i handbojor.

– Jag hoppas innerligt att det här inte har påverkat upplevelsen för publiken på plats, säger Lotta Andersson, exekutiv producent för ”Talang” på TV4.

Mitt under finalen av årets ”Talang” tvingades TV4 handgripligen föra bort en man ur publiken efter att han, enligt TV4, betett sig hotfullt mot personalen och vakter på plats på inspelningen.

– Vakterna tog därför beslutet att avlägsna personen i fråga, varpå han blev aggressiv, säger Lotta Andersson, exekutiv producent för ”Talang” på TV4.

Därefter tillkallades polis till platsen.

På TV4 beklagar man det som hänt.

– Först och främst är det väldigt tråkigt att en person kommer hit och agerar på det här sättet. Det här är en festlig tillställning och vi har talanger som kämpat hårt för att ta sig hit och även publik som är här för att ta del av en glädjefylld helgunderhållning, säger hon och fortsätter:

– Vad jag vet har ingen kommit till skada. Jag hoppas innerligt att det här inte har påverkat upplevelsen för publiken på plats.

”Agerade direkt”

Något liknande har aldrig tidigare skett under en final av ”Talang”, bekräftar TV4. Man poängterar också att man tar säkerheten på stort allvar.

– Det finns säkerhetspersonal på plats under både repetitioner och sändning. Det står vakter vid ingången och det finns vakter i lokalen. Dessa vakter agerade direkt när de insåg att en person betedde sig aggressivt och hotfullt, säger hon.

Publisert:

LÄS VIDARE