Linda Pritchard

Linda Pritchard väntar barn igen: ”Måste flytta”

Av: 

Andreas Hansson

NÖJE

Linda Pritchard har en bulle i ugnen.

Hon och sambon Oscar Görres väntar en son.

– Jag tror att vi måste flytta, säger hon.

Hon födde en dotter i mars 2015.

Nu berättar Melodifestivalsångerskan Linda Pritchard, 33, att hon och sambon, musikern Oscar Görres, 30, väntar sitt andra barn, en son. Hon är gravid i vecka 19 och har fått beräknat födelsedatum till början av september.

– Det känns jättebra, jag har mått så oförskämt bra hittills så allt känns bara toppen. Förra gången var jag också lyckligt lottad och mådde bra hela vägen, jag kan leva precis som jag brukar. Hoppas att det fortsätter så, säger hon.

”Måste flytta”

Tillökningen betyder även vissa andra livsförändringar.

– Jag tror att vi måste flytta. Nu behöver vi få större. Nu är vi på jakt, jag tittar ju hela tiden men det har varit gränsfall för oss tre, nu får vi försöka sälja vår tvåa och hitta något större.

I dag bor de söder om Stockholm och kollar främst i samma område.

– Det är viktigt att man har bra känsla för stället, och det är minst en trea vi kollar efter nu.

”Vill ha fem-sex barn”

Hon gör spelningar runtom i landet och jobbar på en kommande skiva. Hon var med i Melodifestivalen 2010 med ”You're Making Me Hot-Hot-Hot” och året därpå med ”Alive”; en comeback i Melodifestivalen är ingen omöjlighet i framtiden. Och fler barn är gärna välkommet.

– Jag har alltid drömt om att ha en stor familj med fem-sex barn om man får den turen, det vore skithäftigt. Det är bara två år mellan de här två barnen så det känns som att jag varit gravid flera år i rad så en liten paus blir det nog innan det blir en tredje, säger hon.

ANNONS

Muminmuggen Fiske finns nu till ett rabatterat pris hos Nordic Nest - köp den idag!

Extern länk från Nordic Nest

Gå till rabatten

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Linda Pritchard

Melodifestivalen