Emma, 18, träffade Bieber på flygplatsen: ”Överlycklig”

Mötte stjärnan – för andra dagen i rad

Av: Louise Åström

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 5

Justin Bieber har nu flugit från Luleå.

Emma, 18, lyckades träffa popstjärnan både igår och i dag.

– Jag är överlycklig och fortfarande chockad, säger hon till Nöjesbladet.

Tipsa | Aftonbladet

Under torsdagen kramade Justin Bieber lyckliga fans i Boden i Norrbotten under en cykeltur.

Då berättade Ida Bergdahl, 18, för Nöjesbladet om sitt möte med stjärnan. På plats i Boden fanns även Idas kompis, Emma Hånberg, 18.

Under fredagen bestämde sig Emma för att åka till Luleås flygplats eftersom att hon misstänkte att Bieber skulle resa vidare. Där lyckades hon träffa stjärnan ännu en gång.

– Vi chansade bara. Vi åkte dit och efter att ha väntat i två timmar kom han. Vi ville visa respekt så vi skrek inte. Då kom han med bilen och bad chauffören att stanna. Sen vevade han ner rutan och frågade hur vår dag hade varit, säger hon till Nöjesbladet.

Hyllade Sveriges natur

Enligt Emma ville Bieber även veta hur lång tid det tar att flyga från Luleå till Stockholm. Han berättade också att han haft det bra under sin vistelse i Boden och hyllade den Svenska naturen.

– Han frågade också om vi skulle gå på hans konsert. Det ska vi inte och det tyckte han var synd. Han sa även att han tyckte att det var väldigt vackert här uppe.

”Fortfarande chockad”

Emma berättar också hur Bieber tackade henne och hennes tre vänner på plats för att de visat respekt mot honom och varken skrikit eller slitit upp sina kameror det första de gjorde.

– Jag är överlycklig och fortfarande chockad. Det är inte så stora odds att man träffar honom två dagar i rad, säger hon.

Justin Bieber ska under lördagen spela på festivalen Summerburst i Stockholm. Summerburst pågår under både fredagen och lördagen på Gärdet. Där spelar även artister som David Guetta, Axwell och Ingrosso.

Publicerad:

LÄS VIDARE