Odd Spångberg om kärleksryktena efter Isabella Löwengrip

1 av 3

avJakob Meijer

NÖJE

Det är bara veckor sedan Isabella Löwengrip och Odd Spångberg avslöjade att de skiljer sig.

Nu florerar rykten om att den senare ska ha träffat en ny.

– Det stämmer inte, säger Odd Spångberg.

Det är sajten Stoppa pressarna som påstår att Odd Spångberg redan ska ha träffat en ny flickvän. När Nöjesbladet når Odd Spångberg skrattar han åt ryktena.

– Det stämmer inte. Det är en kompis, men det finns ingenting sådant där i det. Vi är mitt i bodelning och det går liksom inte, säger han.

Utöver det vill han inte kommentera något ytterligare.

”Skilsmässan inte ett misslyckande”

Det är snart två veckor sedan som paret i ett gemensamt uttalande berättade att de valt att gå skilda vägar.

”Efter en tids funderingar har vi kommit fram till att vi ska skiljas. Vi ber om förståelse och respekt för att vi går igenom en svår period och inte vill kommentera saken utöver detta. Detta blir dagens enda inlägg”, skrev Isabella Löwengrip på sin blogg.

Sedan dess har både Odd Spångberg och Isabella Löwengrip valt att hålla låg profil. Men i en intervju med Femina kommenterade Löwengrip skilsmässan, som hon inte vill se se som ett misslyckande

– Många skulle se ett äktenskap som inte håller som ett stort misslyckande, men jag gör inte det. Jag är inte så hård, jag dömer inte mig själv, utan jag tänker mer: Vi hade fantastiska år tillsammans och nu så funkar det inte mer. Men vi kommer att ha en relation livet ut ändå, på grund av barnen, säger hon i intervjun.