Bonde-Leonora bryter förlovningen

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 6

NÖJE

Leonora Vilhelmsson och Louise Eriksson har brutit sin förlovning.

Bonden berättar nu om uppbrottet på sin blogg.

– Jag har så mycket sorg inom mej, skriver hon.

Leonora Vilhelmsson, 40, hoppade av ”Bonde söker fru” i somras . Anledningen var att hon hade hittat kärleken i en av brevskrivarna redan innan inspelningarna hade börjat.

I ett av de första avsnitten fick man se hur Louise Eriksson, 27, tog bonden med storm. Paret förlovade sig och flyttade ihop på Leonoras gård. Nu har de brutit sin förlovning.

– Jag har så mycket sorg inom mej, skriver Leonora på sin blogg.

Krossat hjärta

Just nu är hon på resande fot och ska springa Marathon, men resan blev inte som hon hade planerat. Hon har ännu inte bestämt sig för om hon ska gå ut offentligt och berätta om varför förhållandet tog slut.

– Men om jag gör det så hoppas jag att människor respektera mej som en kvinna med ett krossat hjärta som just nu är helt söndertrasat av sorg.

Programledaren chockad

Programledaren för ”Bonde söker fru”, Linda Lindorff, 45, har även hon skrivit om uppbrottet på sin blogg.

– Det kom verkligen som en chock för mig. Jag har pratat med dem båda och hur overkligt det än känns så är sant. De har brutit upp och Louise har flyttat ut. Det är omtumlande, ledsamt och jobbigt på många vis.

Hon skriver också att hon ska träffa Leonora nästa vecka för att spela in en uppföljning efter allt som hänt.

– Jag är så ledsen för deras skull, det gör ont att veta att någon man tycker om har hjärtesorg, skriver Linda Lindorff.

Nöjesbladet har sökt Leonora Vilhelmsson och Linda Lindorff.

Publicerad:

LÄS VIDARE