Jessica Folcker har gift sig

1 av 2 | Foto: Christine Olsson/TT
Jessica Folcker.
NÖJE

Jessica Folcker spåddes hitta kärleken när hon var med i ett tv-program.

Året efter hittade hon den och nu har det resulterat i giftermål.

– Bröllopet var magiskt, säger sångerskan till Nöjesbladet.

Sångerskan Jessica Folcker var förra året med i tv-programmet ”En natt på slottet” i Sjuan där hon spåddes hitta den stora kärleken.

Spådomen slog in. I dag är hon tillsammans med egenföretagaren Pelle Berglund, 49, och nu kan Nöjesbladet berätta att de nykära även har gått och gift sig i all hemlighet.

Det ägde rum i lördags med flera av Jessicas artistvänner på plats på Rosenhanska Magasinet utanför Nyköping i Sörmland. En romantisk festplats som ägs av Pelles moster.

– Det var en jättekul fest och romantiskt. Det var hundrasextio personer på plats och de är verkligen kära som fan, säger Dr Alban som var bjuden på festen och även sjöng en sång för brudparet:

– Ja, ”Sing Hallelujah” så klart.

När Nöjesbladet når Jessica sitter hon i skrivande stund och firar bröllopet med släkten och äter söndagsmiddag.

– Det känns helt fantastiskt och jag är så kär! Bröllopet var magiskt och alla var vackra och glada. Det kunde inte ha blivit bättre, säger hon.

Brudparet valde inte en formell klädsel, utan Pelle hade en sorts uniform med axelklaffar och hög hatt medan Jessica bar en tajt orange klänning i sjöjungfrumodell med en pälscape över axlarna.

Bland gästerna märktes Patrik Isaksson som sjöng en sång för brudparet vilket även Gladys del Pilar gjorde.

– Jag har så många talangfulla vänner som uppträdde på festen. Det var mycket kärlek i luften, säger Jessica.

Någon bröllopsresa blir inte av just nu. De avvaktar ett tag.

– Vi ska absolut åka på bröllopsresa, men inte i år. Det blir till solen och värmen, men vi vet inte vart det bär av, vi fnular lite…

Paret bor tillsammans på Djurgården i Stockholm med två av Jessicas barn. Det var så sent som i augusti som det avslöjades att Jessica hade en ny pojkvän efter skilsmässan från exmaken Daniel Heckscher 2014.

ARTIKELN HANDLAR OM