Markoolio läckte påstådd deltagare i ”Så mycket bättre”

Markoolio läckte namnet på nya artisten

1 av 3
NÖJE

Enligt Markoolio blir Moneybrother en av deltagarna i årets ”Så mycket bättre”.

Det avslöjade han i radio under morgonen.

– Minns du att du ringde mig och att du igår berättade att Sabina Dumba och Moneybrother ska vara med i ”Så mycket bättre”? Har du berättat det i radio?, säger han till Peter Settman som sitter i studion.

Under morgonen ringde Marko ”Markoolio” Lehtosalo in till ”Rix morron zoo” och avslöjade ett nytt namn på en av de medverkande i årets ”Så mycket bättre”.

– Minns du att du ringde mig och att du igår berättade att Sabina Dumba och Moneybrother ska vara med i ”Så mycket bättre”? Har du berättat det i radio? säger han till Peter Settman som sitter i studion.

– Nej, jag ville hålla det som en egen grej. Sedan trodde jag att det jag ringer och säger till dig är något som stannar mellan oss, svarar Peter Settman.

TV4: Ingen kommentar

När Nöjesbladet når Markoolio är han mindre rakt på sak och säger att han har hört rykten.

Att Sabina Dumba kommer att medverka i årets säsong gick TV4 ut med i ”Nyhetsmorgon” under fredagen. Däremot vill kanalen inte bekräfta påståendet kring att Moneybrother ska delta.

– Det är ingenting jag kan kommentera, säger Catherina Barnard på TV4 till Nöjesbladet.

Moneybrother själv vill inte heller kommentera uppgifterna.

”Svårt med kontroll”

På Rix FM förklarar man att Markoolios samtal val spontant.

– Därför är det svårt för oss att ha kontroll över vad som sägs. Samtalet sker live PÅ RIX FM. Det är lite det som är tjusningen med vår morgonshow, vad som helst kan hända när som helst. När det är direktsändning kan vi helt enkelt aldrig förutspå vad som kommer sägas. Vi vet därför inte om uppgifter stämmer eller om det är påhittat, säger Sebastian Voght, marketing manager på Rix FM.

ARTIKELN HANDLAR OM