Sofia Wistam har gulliga kattungar - se själv

Foto: Peter Knutson
NÖJE

”OMG SÖTCHOCK”

Sofia Wistams kattungar är så gulliga att vi nästan smäller av

Ibland orkar vi knappt ta in alla bistra nyheter så här i systemkollapsen tidsålder. Det är Donald Trump som säger konstiga saker, det är elaka rasistiska, kvinnofientliga troll som förpestar tillvaron på nätet och det är våld och ödeläggelse. Då finns det bara en sak att göra: Fokusera på gulliga kattungar.

Leif går på upptäcksfärd

Någon som vet det är Sofia Wistam. På Instagram postar hon gulliga bilder och klipp på sina kattungar som får folk på ett sprudlande humör. Klippet där lilla Leif, 3 veckor går på sitt livs första upptäcktsfärd är synnerligen populärt.

— Såååååå söt så att man nästan inte vet var man ska göra av sina känslor, säger ett nöjt kattungefan på Wistams instagram.

FOTNOT: Innan du går bananas i sociala medier och skriver saker som ”Samtidigt i Syrien”, ”Stora journalistpriset” eller ett schablonmäsigt ”Intresseklubben antecknar” vill vi påminna dig om att det var du som klickade på rubriken ”Sofia Wistam har gulliga kattungar”. Dessutom tror vi att om du tänker efter behöver du mer gulliga saker i ditt liv.

Lilla Leif, tre veckor ger sig ut på upptäcktsfärd

Fem veckor och jättesöt

ARTIKELN HANDLAR OM

Sötchock

Katter