Linda Lindorff utnyttjad – på dejtingsajt

1 av 4

avJakob Meijer

NÖJE

Lättklädda bilder på Linda Lindorff cirkulerar på dejtingsajter – mot programledarens vilja.

– Det är fruktansvärt, säger TV4-profilen som fått en mängd porrbilder skickade till sig.

Det var på fredagskvällen när Linda Lindorff, 45, bänkat sig framför ”Let’s dance” som en av hennes följare hörde av sig.

– Han trodde någon bluffade och använde min identitet på en dejtingsajt, säger Linda Lindorff.

Hon gick in på sajten ifråga och fick en chock.

– Det är fruktansvärt, jag ser bilder på mig själv och en beskrivning där det står att jag är singel, säger Linda Lindorff.

Linda Lindorff: Fått porrinviter

Bilderna är tagna från hennes Instagramkonto.

– Det är jag på bilderna, men det handlar inte om mig. Jag har inte varit med om det här förut.

Den senaste tiden har Linda Lindorff fått inviter från män på sociala medier, något som hon tror kan ha ett samband med att bilder på henne figurerat på olika sajter. I många fall har män skickat grov porr.

– Sedan slog det mig att i Sverige vet väl de flesta vid det här laget att jag är gift och har barn. Jag har ändå cirkulerat i media i sexton år. Men de inviter som är grövre har varit på engelska, och det har säkerligen påverkats av de här sajterna som är på engelska och svenska.

”Det är obehagligt”

Linda Lindorff tänker nu göra allt för att få bort de falska kontona.

– Det måste jag ju, jag kan inte finnas som singel på en dejtingsajt. Jag måste försöka få kontakt med dem (dejtingssajten) och få dem att förstå att det inte är jag. Jag vet inte hur det fungerar, men jag ska försöka ta itu med det nu på förmiddagen, säger hon.

– Det är inte farligt för mig, men det är obehagligt. Det är klart jag inte vill ligga ute på en dejtingsajt, det är förnärmande.

ARTIKELN HANDLAR OM

Dejting