Billy Ray Cyrus skiljer sig – efter sju månader

Firerose fick två dagar på sig att flytta

Uppdaterad 2024-06-18 | Publicerad 2024-06-15

Bläcket på vigselcertifikatet har knappt hunnit torka.

Nu skiljer sig countrystjärnan Billy Ray Cyrus, 62, från artisten Firerose, 35 – bara sju månader efter bröllopet.

Billy Ray Cyrus har lämnat in en ansökan om skilsmässa från Firerose och anger den 22 maj som datumet för separationen, rapporterar TMZ. Han anger orsaken till uppbrottet som ”oförsonliga skillnader” och ”olämpligt äktenskapligt beteende”.

Cyrus ansöker även om att få äktenskapet annullerat eftersom han menar att han blivit utsatt för någon form av bedrägeri.

Betalade ex-frun

De rättsliga dokumenten avslöjar att countrystjärnan gett sin ex-fru två dagar på sig att lämna deras gemensamma hem, men att han betalade henne cirka 5 000 kronor per natt i tio dagar för att hon skulle kunna hitta någonstans att bo.

Billy Ray Cyrus och Firerose hade känt varandra i flera år när de förlovade sig hösten 2022. De gifte sig i oktober 2023 och har släppt musik tillsammans de senaste åren.

Billy Ray Cyrus och Firerose 

Kärleksförklaring i april

Så sent som i april, när paret firade ett halvår som gifta, la Firerose upp en kärleksförklaring till maken på Instagram.

”För sex månader sedan gifte jag mig med den här mannen. Livet är inte alltid enkelt...men det hjälper sannerligen när din man är din bästa vän”, skrev hon då.

Miley Cyrus.

Skilsmässan är Billy Ray Cyrus tredje. Han skilde sig från Tish Cyrus 2022 efter 28 års äktenskap och paret fick fem barn tillsammans, däribland världsstjärnan Miley Cyrus. Han har också en son från ett tidigare äktenskap med Kristen Luckey.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln