Orolig över kärleken till den heta tatueraren

Olle Kvarnsmyr ÄR Nöjesbladets Dr Kärlek - svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

avOlle Kvarnsmyr

Medicus Amour

”Nu har jag fått lite kalla fötter. Jag funderar mycket på åldersskillnaden och att han ska flytt hem till mig. Det känns som jag binder mig lite för tidigt. Samtidigt har jag aldrig älskat någon som han förut”

På en resa till Los Angeles blev jag kär i en äldre man. Jag är 20 och han är 31. Vi blev enormt förälskade båda två. Jag har aldrig känt så förut. Så fort jag kom hem jobbade jag dag och natt för att åka tillbaka ett par veckor. Det var lika underbart. Han är en duktig tatuerare och kan få jobb varsomhelst därför kommer han nu att flytta hit. Själv studerar jag på universitet och blir inte klar på många år. Nu har jag fått lite kalla fötter. Jag funderar mycket på åldersskillnaden och att han ska flytt hem till mig. Det känns som jag binder mig lite för tidigt. Samtidigt har jag aldrig älskat någon som han förut.

En het amerikansk tatuerare - inte fy skam

Läs det sista stycket i ditt mejl till mig. Läs det igen och låt det verkligen sjunka in. Du har faktiskt träffat rätt. Även om du är lite för ung och han är för gammal. Och även om det går åt pipsvängen är en stormande romans med en het amerikansk tatuerare inte fy skam. Något att spara i minnesbankens greatest hits och ta fram vid dåligt väder eller långa flygresor. Ta chansen, lev, älska och njut av den heta tatuerarens kärlek.

Sitt inte och häng läpp över ditt kärleksliv - kontakta själv Dr Kärlek. mejla olle.kvarnsmyr@aftonbladet.se.

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

ARTIKELN HANDLAR OM

Dr Kärlek

Kärlek