Shima Niavaranis Allsångs-dröm: fika med Tomas Ledin

Framträder på Skansen tillsammans

1 av 2 | Foto: Gustav Mårtensson
Shima Niavarani.
NÖJE

Sjunga inför miljonpublik i all ära.

Shima Niavarani har ett annat mål med sin medverkan i tisdagens ”Allsång på Skansen”.

– Jag ser fram emot att typ få dricka kaffe och prata med Tomas Ledin. Är det rimligt? säger hon.

Shima Niavarani, 31, kan räkna med miljonpublik när hon ställer sig på Sollidenscenen i ”Allsång på Skansens” första program för säsongen.

Men skådespelerskan och artisten ser inte bara fram emot att få uppträda.

– Tomas Ledin är också med i samma program. Jag ser fram emot att typ få dricka kaffe och prata med honom. Är det rimligt?

Ja, det är helt okej att vara imponerad av Tomas Ledin.

– Grejen är ju den att hur mycket har han inte gjort i våra liv? Och så när han står intill så känns han som en vanlig snubbe. Han har typ skrivit soundtracket till våra efterfester, förfester, grillfester, vår tältning och bilfärder. Han har präglat oss undermedvetet. Man borde fan säga tack till Tomas Ledin.

Om Shima Niavarani kommer sjunga tillsammans med Ledin i programmet är ännu oklart, men möjligheten finns.

Förväxlas med asiatisk artist

Tomas Ledin, 65, berättar för Nöjesbladet att han både kommer att framföra en nyskriven låt och dessutom göra ett specialnummer med andra artister. Han vill inte berätta vilka som medverkar, men bland annat är programledaren Sanna Nielsen, 32, tillfrågad.

Shima Niavarani har hittills varit mest känd som skådespelare och har bland annat Guldbaggenominerats för sin insats i filmen ”She’s wild again tonight”, synts i julkalendern ”Selmas saga”, ”Hundraettåringen som smet från notan och försvann” och TV4:s ”Boy machine”.

På ”Allsång på Skansen” kommer hon att framföra en av sina egna låtar, även om artistkarriären stött på oväntat trubbel på streamingsajterna.

– Jag har två låtar på Spotify under artistnamnet Shima, men det finns även en asiatisk artist som heter Shima, så ibland dyker hens låtar upp under mitt namn. Så om det står på nåt annat konstigt språk så är det inte mina låtar, säger hon och skrattar.

Nu är det sommar - dags för Allsång på Skansen 00:55
ARTIKELN HANDLAR OM