Bilden som får fansen att spekulera om fjärde säsongen av ”Skam”

Hon kan bli huvudperson i fjärde säsongen

1 av 3
NÖJE

Ulrikke Falch, som spelar ”Vilde” i ”Skam, kan ha avslöjat vem som blir huvudpersonen i den kommande säsongen.

”Jag är huvudpersonen i fjärde säsongen”, uppges hon ha skrivit på Instagram, enligt mx.dk.

Men det finns en del detaljer som tyder på att uppgifterna är fejk.

Bildtexten, som enligt danska sajten mx.dk publicerats tidigare i veckan, redigerades under dagen av Ulrikke Falch, och ersattes kort och gott med siffran ”4”.

Att döma av de senaste kommentarerna tror nu många fans att Vilde är den som serien kommer kretsa kring i kommande ”Skam”-säsong.

”Omg, säsong 4” skriver en person.

”Om du är huvudkaraktären kommer jag gråta av lycka. Älskar dig”, kommenterar en annan.

Detaljerna som förvirrar

Även om många nu hoppas på att uppgifterna stämmer, finns det en del detaljer kring de skärmdumpar som sajten mx.dk hänvisar till, som tyder på att det är något lurt.

För det första, att närmare 38 000 gillat bilden de senaste dygnen, men att varken fans eller media fått nys om ”avslöjandet”, låter för otroligt för att vara sant.

Dessutom. Ser man på de absolut tidigaste kommentarerna till inlägget är det ingen som kommenterat att Vilde blir huvudperson, snarare har det handlat om skådespelarens utseende.

Flera fans till Ulrikke Falch skriver dessutom att inlägget i fråga är den fjärde i en serie av bilder som skådespelaren laddat upp angående kroppspositivism.

Spelbolagens favorit

Ska man tro spelbolagen blir det en annan karaktär som får stå i fokus. I det här fallet Sana, som många redan inför tredje säsongen trodde skulle bli huvudperson.

Fjärde säsongen av ”Skam” väntas ha premiär till våren på norska NRK.