Kändisens ”håriga” budskap älskas av fansen

Av: Jakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 7

NÖJE

Lola Kirke stal strålkastarljuset på röda mattan under nattens Golden Globe.

Anledningen: hennes orakade armhålor.

Nu hyllas hon i sociala medier, rapporterar the Sun.

Klänningarna i all ära. Bland alla kändisar som visade upp sig på röda mattan i samband med nattens Golden Globe-gala var det särskilt en som stack ut. Skådespelaren Lola Kirke, 26, känd från bland annat filmen ”Gone girl” och serien ”Mozart in the jungle” var namnet på de flestas läppar. Och det på grund av hennes orakade armhålor.

Det är inte första gången Lola Kirke stolt visar upp sina armhålor på röda mattan, skriver the Sun. Precis som sin syster, ”Girls”-skådespelaren Jemina Kirke, 31, har hon vid flera evenemang valt att visa upp sitt hår. Då har reaktionerna ofta varit negativa, och många har bett henne raka sig. Men inte den här gången.

Tackar för all kärlek

På Instagram tackar hon för alla de positiva kommentarer hon fått i samband med galan.

”Tack till alla ni vackra människor som inte skickade dödshot till mig på grund av mitt fantastiska armhålehår”, skriver hon.

Många hyllar henne nu för initiativet.

”Du är extremt vacker”, kommenterar en följare på Instagram.

Ett annat fan skriver:

”Tack för att du rockar naturligt kroppshår. Du är vacker och det betyder mycket att en kvinna i Hollywood utmanar de traditionella idealen”.

Kritiserar politiker: ”Avskyvärt”

Lola Kirke fick inte bara uppmärksamhet för sina håriga armhålor. På hennes rosa klänning kunde man även se en pin med texten ”F*uck Paul Ryan”. En vass passning till den republikanska politikern Paul Ryan, som föreslagit att stoppa bidragen till organisationen Planned Parenthood (som arbetar med sex och samlevnad, preventivmedel och abort).

– Jag tycker det är avskyvärt, säger hon till elle.com.

Publicerad:

LÄS VIDARE