Megan Fox syrliga svar efter dryga frågan om barnen

”Vänta, vänta, vänta. Har jag... barn?!?”

Publicerad 2022-10-23

Megan Fox är känd för att aldrig lägga upp bilder på sina barn i sociala medier.

Efter att en följare kommenterat ”Var är dina barn?” under en av Fox bilder gav hon ett minst sagt syrligt svar tillbaka.

Skådespelaren hyllas nu av fansen som menar att Fox står upp mot ”mom-shaming”.

Det är känt sedan tidigare att Megan Fox, 36, inte lägger upp bilder på sina tre barn i sociala medier.

Tidigare i veckan fick skådespelaren en kommentar under en selfie på Instagram. ”Var är dina barn?”, skrev följaren i kommentarsfältet.

Och Fox var snabb med att ge ett syrligt svar tillbaka, rapporterar Independent.

”Vänta, vänta, vänta. Har jag...barn?!?”, svarade Fox sarkastiskt.

”Herregud, jag visste att det var något jag hade glömt. Fort, kan någon ringa butlern på Beverly Hills hotel. Det var där de var senaste gången jag såg dem”, skriver hon vidare.

Megan Fox.

Fox tokhyllas av fansen

Fox kommentar har gillats över 700 gånger. Ny hyllas hon av fansen som menar att hon står upp mot ”mom-shaming” på sin plattform.

”Boom. Jag är älskar dig för att du skrev det svaret” skriver någon. ”Älskar detta! Som att vi mammor inte skulle kunna ta en bild utan vår avkomma”, skriver en annan användare.

Hyllningarna kommer efter att Fox berättat om hur svårt hon tycker det är att behöva vara ifrån sina barn, på grund av karriären.

”Jag reser under långa perioder och de måste gå i skolan. Jag önskar att jag kunde ta med dem när jag reser, sa Megan Fox i en intervju med Glamour tidigare i år.

Kängan mot exmaken

Megan Fox har tidigare kritiserat sin exman Brian Austin Green, 49, för att ha delat bilder på deras gemensamma son Journey, 5.

Fox argumenterade då för att exmakens bilder fick henne att framstå som en frånvarande mamma.

”Varför måste Journey vara med på den här bilden? Det är inte svårt att beskära bilden”, skrev hon i kommentarsfältet under bilden.

”Jag vet att du älskar dina barn. Men jag vet inte varför de måste posera på dina sociala medier”, skrev hon vidare.

Green tog bort bilden efter Fox kommentar och laddade i stället upp en beskuren bild där ex-parets gemensamma son inte syntes på bilden.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln