Niclas Wahlgrens nya kärlek är träningsprofilen Rebecca Hjelt

”Jag är hennes gubbe”

Uppdaterad 2022-12-20 | Publicerad 2022-10-07

Niclas Wahlgren och Rebecca Hjelt har delat bilder där de visar upp sin kärlek på sociala medier.

Niclas Wahlgren är förälskad.

Nu berättar han om relationen med nya flickvännen Rebecca Hjelt.

– Jag är väldigt lycklig, säger han till Aftonbladet.

Såväl arbetslivet som privatlivet blomstrar för Niclas Wahlgren, 57.

Han livnär sig bland annat som personlig tränare, något han beskriver som ”världens roligaste jobb”. Han är dessutom aktuell i tv-programmet ”Kompani Svan” på Discovery+ där flera kändisar ger sig ut på en boot camp med den svenska militären samtidigt som de får vägledning av Gunde Svan och Mikael Tornving.

Privat är Niclas Wahlgren sedan en tid tillbaka med träningsprofilen Rebecca Hjelt, 35, och när Aftonbladet når honom berättar han om den nyfunna kärlekslyckan.

– Jag mår så bra just nu som man bara kan göra. Jag har i och för sig alltid mått bra, men nu mår jag ännu bättre och jag är väldigt lycklig. Ibland tror man inte att man saknar någonting förrän man har hittat det och då känner man ”shit vad jag har saknat det där”. Jag var i och för sig lycklig innan, men det här känns fantastiskt bra. Kärlek är ingenting man tar för givet.

”Rebecca är min flickvän och jag är hennes gubbe”

Precis. Det är en ynnest när man träffar den rätta.

– Ja, det känns suveränt bra. Det är inte helt nytt, men inte heller jättegammalt. Men det är ändå så pass gammalt att jag kan säga att vi verkligen är tillsammans. Rebecca är min flickvän och jag är hennes gubbe.

Det känns som att ni är otroligt lika?

– Precis, det där har vi snackat lite om. Vi började ju umgås som vänner, men det är lite ovanligt att det är så många saker som man tänker lika om och som man uppskattar lika mycket.

– Rebecca är den mest varma och emotionella människa jag har träffat. Hon är också den mest omhändertagande, tuffa och utmanande tjejen. Det är fantastiskt. Jag är ju också ganska utmanande och fantastisk själv. Haha! Det är jättehärligt.

Du måste ju säga att hon är snygg också.

– Såklart! Hon är inte bara snygg utan är så vacker att jag ramlar baklänges. Vi har dessutom barn i samma ålder. Det är så mycket check, check, check och vi har redan gått igenom listan. Vi har en sådan jävla bra grund.

Mikael Tornving, Gunde Svan, Anton Ewald, Josephine Qvist, Niclas Wahlgren, Agneta Sjödin, Harald Treutiger, Viktor Frisk i ”Kompani Svan”.

”Tuffaste och värsta jag gjort”

Niclas Wahlgren är som sagt också aktuell i tv-serien ”Kompani Svan”.

– Det var en sådan jävla resa och vi har alla gjort så galna grejer som vi aldrig skulle göra. Man lever hela tiden under sina befäl så det fanns ingenting som hette tv-inspelning. Jag trodde det skulle vara det, om man skadar sig eller om man är extremt trött eller hungrig så kommer det någon med en filt eller en lunch. Men det finns ingenting av det, det var så på riktigt som det kunde bli.

– Det var en ordentlig upplevelse. Man får känna på om man har pannben eller inte och vad man har för styrkor. Det är absolut det tuffaste och värsta jag har gjort i hela mitt liv.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln