Johans jakt på dubbelsex

1 av 3 | Foto: Johan.
NÖJE

Johan och Sofie kysstes i hans sovrum på kvällen.

Men när det blev för intimt valde hon att gå därifrån.

Då skickade bonden ett sms till Amanda – och bad henne komma dit i stället.

Onsdagens slutval blev inte helt odramatiskt på gården i Billinge.

Medan Johan Ivarsson, 25, åker och köper frukostbröd till den sista dagen på gården pratar tjejerna ihop sig och upptäcker på så sätt grisbondens dubbelspel. Det kryper fram att Johan betett sig likadant mot Amanda Skoglund, 20, och Sofie Larsson, 23, på deras respektive dejter. I hemlighet kysste han och öste komplimanger över dem båda.

Det nattliga sveket

Men det största sveket visades inte i tv. Natten mot valdagen skickade Johan nämligen ett sms till Amanda – där han bad henne komma in till honom. Nu avslöjar Sofie att hon hade lämnat bondens sovrum bara en kort stund innan.

– Vi hade haft det ganska intimt, om du förstår vad jag menar. Inte ”puss och hejdå”, om man säger så. Till slut sa jag att ”nej, nu går jag och lägger mig”, för jag ville inte träda in där på något vis och göra något mer än att kyssas. Det kändes som att det var på väg att bli något mer, berättar Sofie för Klick!

När hon hade gått därifrån skickade Johan den nattliga inviten till Amanda. Något som tjejerna upptäckte först dagen därpå under sitt snack vid frukostbordet.

– Man fick lite känslan av att han hade tänkt: ”jaha, nu blev det inget där, då ringer jag till nästa tjej”, säger Sofie – och berättar att Amanda påstod under deras samtal att hon aldrig hade gått upp till Johan.

Gick till hans rum

Men för Klick! erkänner Amanda nu något annat:

– Alltså... jag gick upp dit eftersom jag vaknade av hans sms, det var ju mitt i natten. ”Är du vaken? Kan du komma in till mig?”, skrev han, så jag gick bara dit och frågade om det var något. Han ville inget speciellt och då gick jag och la mig igen.

Skånebonden erkänner att han skickade ett sms till Amanda. Och berättar även att de kysstes innan hon gick tillbaka till sitt rum:

– Hon sov inte över. Men hon kom förbi en runda där, och blev väl en kyss eller så. Jag var lite förvirrad som sagt. Och ville försöka reda ut vad som hände i huvudet, säger Johan.

Sofie har berättat att hon var i ditt rum precis innan.

– Okej... ehm. Jo, men det var väl ett tag innan där ja. Det kan stämma. Jag vet inte exakt hur det var i tid.

Men det var samma kväll?

– Ja, det var det faktiskt. Hur grisigt det än låter. Jag såg det inte så själv då. Jag tyckte att det blev lite uppförstorat.

Vd gjorde du och Sofie i ditt rum?

– Vi stod typ och borstade tänderna eller vad vi gjorde.

Ni kysstes också?

– Mm. Jo, det är ju sant. Det bara blev så. Men... ja. Faktiskt, det gjorde vi.

Hur kände du för det?

– Det kändes väl både konstigt och bra. Det kändes lite förbjudet på något vis, i och med att jag hade varit så nära med Amanda och kysst henne dagen innan. Det var ju mysigt, fast kanske inte det smartaste draget av mig.

Var du beredd på att det här skulle komma fram?

– Nej. Och jag var inte beredd på att de skulle ta det så jäkla hårt. På dem låter det som att det skulle vara så himla enkelt, men det var ju en väldigt ny och annorlunda grej i ens liv att ha två tjejer där. Men sen är det klart att jag inte borde ha missbrukat det på något vis, säger Johan till Klick!

Sofie Larsson berättar att hon valde att åka hem från gården självmant när hon fick veta hur Johan hade betett sig. Och när tv-bonden dagen därpå skulle göra sitt val föll det på Amanda Skoglund – som beslutade sig för att följa med på semesterresan trots sveket.

– Förlåta kan man inte riktigt göra, jag var tvungen att reda ut en hel del med honom efteråt. Men jag ville prova i alla fall, och se om det fanns något. För allt försvann ju verkligen med ett ”poff” när han gjorde som han gjorde, säger Amanda till Klick!

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!