Melodifestivalen

PRESENTERAS AV

Stallone klar – för schlagern

Nöjesbladet avslöjar: Dolph får sällskap av Hollywoodstjärnan i Melodifestivalen

De slog varandra blodiga i boxningsringen.

Nu ska de tillsammans sätta fart på svenska Melodifestivalen.

Enligt uppgifter till Nöjesbladet gör Hollywoodstjärnan Sylvester Stallone sällskap med kompisen Dolph Lundgren i schlagern.

Deras slagsmål i ”Rocky IV” är legendariskt. Den jättelike ryssen Ivan Drago mot den mindre men ettriga Rocky Balboa.

Biopubliken får också snart se Dolph Lundgren, 52, och Sylvester Stallone, 63, tillsammans med en rad andra actionhjältar i storfilmen ”The Expendables”.

Men det går att se dem tillsammans långt innan ”The Expendables” har premiär.

Enligt uppgifter till Nöjesbladet dyker nämligen de två actionhjältarna upp tillsammans i Melodifestivalen.

Skriver på manus

Programledaren Dolph Lundgren är bara på plats i Melodifestivalen vid första deltävlingen i Örnsköldsvik nu till helgen och vid finalen i Globen i Stockholm den 13 mars. Däremellan befinner han sig bland annat i Los Angeles.

– Jag har några filmprojekt jag jobbar på och håller på att skriva ett manus i USA och då gör jag det mellan tävlingarna. Det är två manus som jag har jobbat fram själv och som jag finansierar. Sedan har jag en annan film som jag förmodligen kommer att var med i, det är en ganska stor film som jag eventuellt ska jobba med i februari, har han tidigare sagt till Nöjesbladet.

”Inga kommentarer”

Men trots att han bara finns på plats vid två tävlingar kommer han att medverka genom olika inslag vid de övriga tillfällena. Och det är där Sylvester Stallone gör honom sällskap.

När Nöjesbladet träffade Dolph Lundgren i december bekräftade han att han arbetade på att få med Stallone. Enligt Nöjesbladets uppgifter har alltså allt nu gått i lås.

– Jaha, jag har ingen kommentar till det. Jag ser inte att jag med tittarnas fördel kan bidra till den här artikeln på något sätt. Jag kan varken säga om det stämmer eller inte stämmer, säger Thomas Hall, projektledare för Melodifestivalen, till Nöjesbladet.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN