Gunilla Perssons viktavslöjande – efter gripandet

Gunilla Persson har ännu inte kommenterat gripandet i Florida.

Nu tar hon dock bladet från munnen – när det gäller hennes medverkan i ”Biggest loser VIP”.

”Jag är så glad att jag var med”, skriver hon på Instagram.

Svenska hollywoodfrun Gunilla Persson greps i tisdags av polis i Palm Beach. Hon misstänks ha stulit ett par Chanel-solglasögon på en lyxbutik.

På torsdagen kom också beskedet att Persson kommer ställas inför rätta den 21 juni då förhandlingar hålls i i Palm Beach County.

Gunilla Persson har hittills avböjt kommentar. Hon hänvisar i stället till sin advokat som i sin tur säger att Persson är oskyldig och att det rör sig om ett ”missförstånd”.

Kvar i Palm Beach

I sociala medier fortsätter dock hollywoodfrun uppdatera följarna om sitt liv. Och vad det verkar trivs hon bra i Palm Beach där hon fortfarande befinner sig. I torsdags eftermiddag la hon bland annat upp en bild på sig själv sittande i en golfbil utanför Breakers hotel.

”Om det inte vore för mamma, Erika och katterna så skulle jag stanna här några nätter till”, skriver hon.

Första orden om ”Biggest loser VIP”

Och natten till fredag kom ytterligare ett inlägg. Persson har lagt upp flera bilder på sig själv när hon är på juvelaffären Tiffany’s i Palm Beach. Persson bjuder inte bara på shoppingtips, hon kommer även med ett litet avslöjande.

Nöjesbladet var först att rapportera om att Gunilla Persson är en av deltagarna i årets säsong av ”Biggest loser VIP”. Och vad det verkar har det gett resultat, enligt Persson, som för första gången kommenterar sin medverkan.

”Jag är så glad att jag var med på Biggest loser VIP som ni kan se i höst! Nu kan jag slänga mina spanx”, skriver hon om sina figurformande underkläder.

Nöjesbladet har sökt Gunilla Persson.

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE