Sheridans falska svar

Foto: Nicollette har raderat sitt ratade telefonsvar.
NÖJE

Sheridans falska svar

Nicollette Sheridan låtsas fortfarande att hon är ihop med Michael Bolton. Men ett tecken på att det är slut är meddelandet på hennes mobilsvar. Till för några veckor sedan utgjordes det av en snutt av hennes och Boltons duett, ”The second time around”. I dag är det borta. För inte kan väl raderingen ha något att göra med att duetten kallats en av de värsta som spelats in?

”Grey” ska räddas

Nu ska ”Grey’s anatomy” räddas. Under en presskonferens i Los Angeles i förra veckan hävdade seriens stjärna Patrick Dempsey att skådespelarna nu står närmare varandra än någonsin förut. Det är en något oväntad utveckling med tanke på att Isaiah Washington tagit stryptag på Dempsey och outat kollegan TR Knight.

Robbie såg ”Borat” på bion

Sacha Cohen fick Robbie Williams att lämna sin självvalda exil i Hollywood Hills. I förra veckan dök Robbie upp på en BAFTA-visning av ”Borat” i West Hollywood. I sällskap hade han den före detta brittiska popstjärnan Sean Maguire som numer medverkar i den amerikanska komediserien ”The class”.

Clooneys hånskratt

George Clooney skrattar åt uppgifterna att han ska låna ut sin herrgård i Italien till Toms och Katies bröllop. Antar att scientologerna kan släppa den rekryten.

JA

NEJ

Magnus Sundholm

ARTIKELN HANDLAR OM