Hetaste skvallret från Hollywood

NÖJE

Aftonbladets Magnus Sundholm rapporterar direkt från Los Angeles

1 av 3 | Foto: Paris Hilton.

Portade pinglor

   Verkligheten tycks ha kommit i fatt Paris Hilton, Lindsay Lohan och Hollywoods andra unga skandaldrottningar. De är nu så ökända att flera festfixare uppmanar dem att stanna hemma. Trots exponeringen som de medför ses deras uppdykande mer som en belastning än en tillgång. Så sent som i förra veckan nobbades Paris inträde på en välgörenhetsgala i Los Angeles.

”Miljövännen” Leo

Leonardo DiCaprio gillar att slåss för miljön. Samtidigt har den Toyota Prius-körande filmstjärnan avslöjats som en storkonsument av bränsletörstande privatjet. Michael Crichtons rollfigur hade en speciell benämning på DiCaprio och hans gelikar i "State of fear" - Gulfstream enviromentalists.

Fotografskräck

Anette Bening, 48, har inte fallit för Hollywoods botoxhets. Men helt tillfreds med åldrandet verkar skådespelerskan inte vara. På en presskonferens i LA:s Pacific Design Center häromdagen fick hon tokspel när hon såg en fotograf och ägnade sedan tiden på podiet åt att försöka blockera sitt ansikte med handen.

Märkligt bröllop

Tom Cruise och Katie Holmes ska enligt brittiska The Sun gifta sig i Italien. Ursäkta, men när blev George Clooney och den galne scientologen bästa vänner? En annan grej, var det inte The Sun som tidigare i år slog fast att Angelina Jolie och Brad Pitt skulle gifta sig vid Comosjön, i just Clooneys villa?

Levande böcker

   Spöklikt. Författaren Michael Connellys Los Angeles-baserade detektiv har nu blivit så stor att han fått ett eget LA-nummer (323) 244-5631, där det går att lämna meddelanden. Han har också egna program på Youtube.com. Nya boken heter "Echo Park".

JA

NEJ

Läs fler av Sundholms Hollywoodkrönikor!

Magnus Sundholm

ARTIKELN HANDLAR OM