Johnny Depp: ”Jag hällde i mig en vodka varje morgon”

Publicerad 2018-06-21

Johnny Depp och Amber Heards skilsmässa skapade många svarta rubriker.

Nu berättar Depp om den uppmärksammade separationen, sitt missbruk och anklagelserna om att ha misshandlat Amber Heard.

– Jag hällde i mig en vodka varje morgon och började skriva tills tårarna fyllde mina ögon och jag inte kunde se sidorna längre, säger han i en intervju med Rolling Stone.

Depp har under de två senaste åren skapat svarta rubriker med en smutsig skilsmässa från Amber Heard, där hon anklagade honom för misshandel, samt en ekonomisk tvist med tidigare managers.

I en öppenhjärtig intervju med Rolling Stone berättar nu skådespelaren hur den senaste tidens turbulens har påverkat honom negativt.

– Jag var så långt nere som jag någonsin kunnat vara. Nästa steg var "du kommer hamna någonstans med dina ögon öppna och du kommer lämna platsen med dina ögon stängda, säger han till tidningen.

Började skriva sina memoarer

2016 öste såväl Johnny Depp och Amber Heard ut grova anklagelser mot varandra i den infekterade skilsmässan. Heard utmålades som en tung kokainist medan Depp rapporterades ha försökt kväva sin fru med en kudde. Amber Heard anklagade Depp för att ha misshandlat henne, vilket han nekar till.

Johnny Depp började skriva sina memoarer, berättar han för Rolling Stone.

– Jag hällde i mig en vodka varje morgon och började skriva tills tårarna fyllde mina ögon och jag inte kunde se sidorna längre. Jag försökte förstå vad jag har gjort för att förtjäna det här. Jag har försökt vara snäll mot alla, hjälpa alla, vara sann mot alla. Sanningen är det viktigaste för mig. Och ändå hände allt det här, säger han till tidningen. 

Alkoholmissbruket har kostat stjärnan pengar. Han ska ha lagt mer än 280 000 kronor på vin – vilket han erkänner, även om den summan är väl blygsam.

– Det är förödmjukande när jag hört att jag spenderat 30.000 dollar på vin, eftersom det var mycket mer, säger Johnny Depp till Rolling Stone.

Nya bilderna oroar fansen

Den senaste tiden har bilder av en avmagrad och till synes sliten Johnny Depp fått fansen att börja oroa sig över skådespelarens hälsa. Bilderna som bekymrar fansen är tagna i Ryssland under hans pågående turné med supergruppen Hollywood Vampires.

Några påstår att hans förändrade utseende har med kommande filmen ”City of lies” att göra, en inspelning han precis har avslutat. Johnny Depp själv har inte kommenterat bilderna ännu.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln