Shaun Weiss

”Mighty ducks”-stjärnan på avvänjning – efter gripandet

Av: 

Linn Elmervik

NÖJE

Fansen har fruktat för hans hälsa.

Nu checkar ”Mighty ducks”-stjärnan Shaun Weiss, 39, in på avvänjningsklinik.

”Jag har insett att utan snar behandling är mitt liv i fara”, skriver skådespelaren på Facebook.

Shaun Weiss, känd från känd från Disney-filmerna om hockeylaget Mighty Ducks, berättade om sina behandlingsplaner i ett känslosamt och humoristiskt inlägg på sin Facebooksida under tisdagen, rapporterar TMZ.

”Jag har i ett försök att bryta mig loss från det självdestruktiva missbruk som fått mig att hamna på botten (ärligt talat, LÄNGRE ner än på botten, till och med botten undrar: ”herregud, hur hamnade du ända där nere?”) checkat in på en ansedd avvänjningsklinik. Jag har insett att utan snar behandling är mitt liv i fara”, skriver han.

Greps i somras

Han fortsätter:

”Jag SKA bli frisk. Jag är fast besluten att bli mitt gamla jag. Mitt mål är god hälsa och välbefinnande”.

Weiss greps av polis kraftigt drogpåverkad i Oroville i norra Kalifornien i början av augusti i år. Han släpptes efter några timmar i arresten, men polisens bilder på stjärnan fick fansen att oroa sig för hans hälsa.

Tackar för stödet

I Facebookinlägget tackar han omgivningen för stödet efter gripandet.

”Jag hör berättelser om hur mycket ”Heavyweights” och ”Ducks”-filmerna påverkat människors liv, hjälpt dem genom svåra tider eller bara fått dem att skratta om och om igen. Det är ett sådant kvitto på det blod, svett och de tårar jag lagt ner på de filmerna”, skriver han.

2017 dömdes skådespelaren till 90 dagars fängelse för innehav av drogen metamfetamin. Han dömdes också till 150 dagars fängelse för att ha stulit varor från en elektronikbutik värda 1 500 kronor.

ANNONS EXTERN LÄNK

Upptäck höstens nyheter från Carin Wester – handla hos Åhléns här

Åhléns

Publisert:

LÄS VIDARE

Film visar Drake kyssa och tafsa på 17-åring – under konsert

ÄMNEN I ARTIKELN

Shaun Weiss