The Weinstein Company sparkas från Golden Globes efterfest

1 av 2 | Foto: Richard Shotwell/TT
NÖJE

Netflix ordnar sin egen efterfest till Golden Globe 2018.

Efter tre års samarbete säger de nu upp samarbetet med The Weinstein Company.

”Påståendena mot sin grundare Harvey Weinstein har allt att göra med det”, skriver TMZ.

Netflix har de senaste åren haft en av Golden Globes största efterfester. Tillsammans med The Weinstein Company har de kallat festerna för “The Weinstein Company and Netflix party”. Tidigare i år sågs stjärnor som Naomi Campbell, Heidi Klum och Sofia Vergara släppa loss på den påkostade efterfesten.

Avslutas på grund av Harvey Weinstein

Nu skriver TMZ att Netflix har bestämt sig för att avsluta samarbetet med The Weinstein Company. Detta efter att en av företagets grundare, Harvey Weinstein, anklagats för sexuella övergrepp.

”Våra källor på Netflix berättar att Netflix har valt att ta bort TWC från faktureringen för sin berömda fest efter prisutdelningen i januari - och påståendena mot sin grundare Harvey Weinstein har allt att göra med det”, skriver TMZ.

Håller efterfesten själva

The Weinstein Company har tidigare producerat filmer för Netflix. Harvey Weinstein fick efter sexanklagelserna sparken från företaget, men trots det väljer Netflix enligt källor att avsluta samarbetet gällande Golden Globes efterfest. De kommer istället hålla i efterfesten helt själva när galan går av stapeln den 7 januari 2018.

ARTIKELN HANDLAR OM