Hade sex i tv — nu mordhotas hon

NÖJE

Tittare rasade efter orgien i ’Paradise hotel’

1 av 8 | Foto: Fyrkanten mellan Emelie, Samir, Jeppe och Paulina gjorde att det sprack mellan Samir och Anja. Nu pekas Emelie ut som synda­bock: ”Jag har fått mordhot och hur mycket skit som helst för att jag var med Samir”, säger hon.

Hon hade sex i tv – nu får Emelie Rydberg, 23, mordhot och vågar knappt gå utanför dörren.

– Folk har spottat efter mig på gatan och sagt att de ska komma och mörda mig. Men jag ångrar inget.

Foto: Anja Almeida.

En fyrkant mellan Emelie ­Rydberg, 23, Jeppe Johansson, 23, Paulina ”Paow” Johansson, 20, och Samir Jr Badran, 23, fick Samir att åka ut ur ”Paradise hotel”.

Bakom spelet fanns Jeppe Johansson som tidigt bestämt sig för att försöka splittra på det sammansvetsade paret Samir Jr Badran och Anja Almeida, 23.

Samir hade lovat att vara trogen Anja – men löftet höll inte länge. Efter lite påtryckning från de andra killarna slutade kvällen i en sexorgie där Anja Almeida inte deltog. Förrådd av sin partner bröt Anja ihop och nu pekas Emelie Rydberg ut som syndabock.

– Jag har fått mordhot och hur mycket skit som helst för att jag var med Samir. Sedan avsnittet sändes trillar meddelanden in på Facebook och Instagram. Det är så sjukt att killarna alltid blir hyllade som kungar medan vi tjejer stämplas som horor och slampor, säger Emelie Rydberg.

Hon menar att det inte var något taktiskt spel att ha sex med Samir.

– Jag och Samir gjorde det tillsammans så han borde backa upp mig nu, säger hon.

Hoten har gått så långt att Emelie inte längre vågar lämna lägenheten.

– Folk har spottat efter mig på stan och skrivit min adress och att de ska komma och mörda mig.

Trots hoten ångrar hon inte sitt beslut att ha sex med Samir.

– Jag ångrar aldrig något jag har gjort. Det enda jag har ångest för är att Anja blev så sårad som hon blev. Visst jag skapade drama men det är ”Paradise hotel”. Titta på ”Ensam mamma söker” om ni inte vill se på drama!

Har du polisanmält händelserna?

– Nej de gör inget åt saken ändå. Det läggs alltid bara ned.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!