Om män våldtogs och mördades ...

NÖJE

Så här skulle en tv-vecka också kunna se ut.

Om kriminalseriernas syre inte var att våldta, tortera och mörda just kvinnor.

Måndag: I en sen repris av det 189:e avsnittet av en serie om en grupp kriminaltekniker hittas en död man på ett hotellrum. Han har våldtagits upprepade gånger, strypts, och som en sista förnedring fått orden ”du bad om det” inristade på magen.

Tisdag: Ny ”eventserie” från en nischad amerikansk kabelkanal som försöker etablera sig som leverantör av kvalitetsdrama.

Om jakten på de som släppte ut en 17-årig kille naken i skogen, gav honom fem minuters försprång, och sedan jagade ikapp honom som sport medan han skrek för livet.

Onsdag: Den amerikanska remaken av ett populärt Nordic noir-format fortsätter. Förra veckan hittades delar av en förruttnad manskropp i ett gammalt gruvschakt. När polisen börjar nysta i spåren hittas nu ytterligare kroppsdelar, från andra män. Samtliga offer, visar det sig, var medelålders torskar, som fått sina könsdelar stympade av någon som ansåg att de missbrukade dem.

Torsdag: När säsong sju om FBI-profilerna drar igång handlar det, som vanligt, om en seriemördare som ger sig på snygga män mellan 20 och 35 år. Den här riggar dolda kameror i sina offers sovrum så att hen kan se dem klä av sig på kvällarna. Tills hen tröttnar på det, kidnappar dem, plågar dem sexuellt i ett par dagars tid och till sist dumpar deras illa tilltygade kroppar.

Fredag: Dags för upplösningen av miniserien om en sexuellt mycket aktiv collegestudents spårlösa försvinnande.

Hans kropp hittas. Det visar sig att gärningsmannen var en av hans många lösa förbindelser, som mördat honom i affekt under ett svartsjukegräl. Teamet blir chockade när de får reda på att han inte bara våldtagits före sin död – utan även efter den.

Lördag: Premiär för en ny brittisk prestigeserie. Om jakten på ett monster som specialiserar sig på att ”rensa bort” de manliga eskorter hen anser besudlar Londons gator. Hens signum är att avlägsna testiklarna medan offret fortfarande lever.

Söndag: I en spinoff till samma serie som började veckan, handlar det om mordet på en ung servitör som följde med fel gäst hem, blev inlåst i en källare som sexslav, och slutligen kvävd med sin egen avskurna penis.

Too much?

Karrometern

Stekhett

Helgens absoluta höjdare borde bli ”Roast & toast” – Filip Hammars och Fredrik Wikingssons tioårs­jubileum i Kanal 5. Boka söndag kväll.

Ljummet

TV4:s ”Morden i Sandhamn” må ha sina trivseldeckarögonblick. Men bra är det ju inte.

Iskallt

”Så ska det låta”. Ny programledare – samma överladdade deltagare på hurtoffensiv.

ARTIKELN HANDLAR OM