Di Levas självbiografi: ”Jag var i ett ufo"

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Hävdar att han har haft paranormala upplevelser

1 av 4 | Foto: De färggranna kaftanerna har avlöst varandra genom åren. Här syns han i en röd variant med gult hjärta. Från premiären av 1995-års turné.

Han berättade inget om sina paranormala upplevelser i TV4:s "Så mycket bättre".

Men nu påstår Thomas Di Leva, i sin kommande självbiografi, att han höll på att bli bortförd av utomjordingar i sin ungdom.

– Vi svävade ovanför kvarteret där jag bodde, berättar han i boken.

I sin kommande självbiografi "Vi måste prata om allt" hävdar artisten Thomas Di Leva att han har fått besök av utomjordingar under sin ungdom i Gävle.

Han menar att under hela uppväxten, och långt senare ska han ha upplevt oförklarliga händelser.

Svårt att veta vad som är fantasi

"Det var svårt för mig att veta vad som var fantasi och vad som var på riktigt", berättar Di Leva för journalisten Klas Ekman som är författare till boken.

"Ofta fick jag andliga besök under nätterna. Först trodde jag att det var spöken, men förmodligen rörde det sig om varelser från andra världar som tog sig in i mitt rum. De såg ofta likadana ut; långa, vita och strålande. Varelserna brukade materialisera sig mitt i rummet eller komma ut ur tavlorna", berättar Di Leva.

Svävade ovanför kvarteret

Han utvecklar sin påstådda utomjordiska upplevelse ännu mer i boken:

"Om jag tidigare fått besök under nätterna, så tilltog aktiviteten. Länge tvivlade jag på om det var lämpligt att berätta det här; men jag har minnen av att jag var i ett ufo, och att vi svävade ovanför kvarteret där jag bodde att vi var på väg bort", står det i boken.

En minnesbild han delar med sig är att det inte var så kliniskt på rymdskeppet som man skulle kunna tro.

– Det låg saker slarvigt slängda och kändes till och med lite dammigt, berättar han.

Publicerad: