Ny obduktion– på familjens begäran

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Michael Jacksons familj är frusterade över alla ännu obesvarade frågor kring stjärnans död.

På deras begäran pågår enligt uppgift en ny obduktion av stjärnan just nu.

Familjemedlemmarna är både arga och frustrerade över alla spekulationer kring popstjärnans sista timmar i livet och de vill veta, svart på vitt, vad som egentligen hänt.

Enligt familjens vän pastorn Jesse Jackson, som under lördagen ställde upp på en intervju med tv-kanalen ABC News, funderar de nu på att begära en ny, oberoende obduktion för att få fler svar.

– De borde det och det tror jag att de kommer att göra, sa han i tv-programmet.

Senare under dagen uppgav kändissajten Tmz att familjen har begärt en ny obduktion. Den ska ha påbörjats under lördagen, någonstans i Los Angeles, enligt Sky News och Tmz.

Familjens frågor

Michael Jacksons familj tror att Michaels privata läkare Conrad Murray, som ska ha gett Jackson en dos av den smärtstillande droger Demerol strax innan hans död, sitter inne på en hel del svar av vad som egentligen hänt, men att de ännu inte lyckats få tag i honom för att ställa dem till honom.

Enligt pastorn har familjen Jackson ett antal frågor som de vill ha svar på.

– När kom läkaren? Vad gjorde han? Injicerade han Michael med något och i så fall med vad?

Receptbelagda mediciner

Den första obduktionen av Michael Jackson blev klar i fredags. Enligt rättsläkaren finns inga tecken på oegentligheter eller yttre våld i samband med popstjärnan Michael Jacksons död.

Obduktionen visar att Michael Jackson har använt vissa receptbelagda mediciner med vad de var ville inte rättsläkaren berätta. Svaren på blodproverna kommer att dröja flera veckor.

Tidigt på lördagen kunde Michael Jacksons familj hämta stjärnans kropp. Den fördes senare till hemlig plats i väntan på begravning.

Enligt Jesse Jackson, som träffade Michael Jacksons familj i går, är Michaels familj chockade.

– När jag talade med Mrs Jackson kunde hon inte hålla tårarna tillbaka. Hon sa att hennes baby är borta och att han var en bra son som hon saknar så mycket.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN