Tone var inte eldigare än Kajsa Kavat

NÖJE

Det var väl ingen som fick en hjärtattack och dog av överraskning när det blev klart att det var Tone Bekkestad som fick packa sig hemåt i går. Hon rev ju inte direkt av en samba som fick en att vilja dra till Rio, och på det stora hela har hon varit lika eldig som Kajsa Kavat.

Hennes partner Peter Broström var dessutom lagom charmig när han fick frågan hur det hade varit att vara med i "Let"s dance". Han tyckte att det var jobbigt med oss i pressen, sa han, eftersom vi hela tiden får allting fel.

Ah well, Peter, jag tror att jag talar för oss alla när jag säger att såvida du inte ligger med Tone i städskrubben i TV4-huset, smugglar knark från Thailand i analen, eller står för liknande skandaler, så kommer du att falla i glömska från och med nu. Lugn, bara lugn.

En annan skojig sak är att folk börjar lacka ur ordentligt på Peppes räkmacka som han tar sig fram på. Inte alla förstås - eftersom han fortfarande är kvar - men rätt så jäkla många. Eftersnacket på nätet i går handlade ju nästan bara om det ofattbara i att den gamle murveln fortfarande får besudla dansgolvet med sin talanglöshet.

Så nu känns det nästan lite roligt om det vore så att Peppe gick och vann hela skiten tack vare att folk tycker att hans brist på taktkänsla är gullig. Det skulle reta livet ur folk.

SÄntligen! Jag har väntat på att domarna ska inse Måns storhet, och i går kunde de inte missa den.

SSveriges nya darling håller fortet. Det här är ju bättre än "ABC"!

SVilket uppryck från förra veckan. Kishti borde ha fått fries till sin shake.

SInte deras bästa, men de är fortfarande snyggast. Och kanske även gladast.

SDansen var väl okej, men vad gäller klädseln så borde någon ha nackat tuppen innan den tog sig upp på Arjas huvud och vidare ut på dansgolvet.

STillbaka till verkligheten för Tone. Så... vad blir det för väder i morgon?

SVad föreställde Peppe? Ett stilleben?

Karolina Fjällborg

ARTIKELN HANDLAR OM