Sonens löfte efter Luke Perrys död

Luke Perry dog hastigt efter en stroke, bara 52 år gammal.

Nu går sonen ut och lovar att hedra sin pappas minne.

– Han visade kärlek, stöttade mig genom allt och inspirerade mig att bli den bästa personen jag kunde bli, skriver han.

Proffsbrottaren Jack ”Jungle Boy” Perry, 21, har brutit tystnaden efter pappan Luke Perrys död. I ett hjärtskärande inlägg på Instagram talar han ut.

– Min pappa var mycket för många. För mig var han alltid pappa. Han visade kärlek, stöttade mig genom allt och inspirerade mig att bli den bästa personen jag kunde bli, skriver han.

I sonens inlägg kan man först se en bild på sonen i brottarringen, sedan ett foto på honom som barn tillsammans med pappan.

– Jag har lärt mig så mycket från dig. Mitt hjärta gråter varje gång jag tänker på allt du inte är kommer att uppleva. Jag saknar dig för varje dag jag finns här på jorden. Jag kommer att göra allt i min makt för att upprätthålla ditt arv och göra dig stolt. Jag älskar dig pappa, skriver sonen.

En dag efter att Perry avled meddelade brottarklubben Bar Wrestling att Jack ”Jungle Boy” Perry ställer in kommande matcher.

– Tyvärr så kommer ”Jungle Boy” inte längre att brottas på våran show den trettonde mars. Våra tankar och böner går till honom och familjen, skrev de.

Perry var engagerad och stöttande i sin sons brottarkarriär och dök ofta upp på hans matcher. Efter hans död gick även proffsbrottaren och kollegan Joey Ryan, 39, ut och visade sitt stöd till sonen.

– Fruktansvärda nyheter i dag. 90210 var inte bara en grundpelare för min barndom, Luke Perry var dessutom en underbar människa och en otroligt stöttande fader, som jag fick chansen att prata med vid flera tillfällen när han kom för att se sin son brottas. I dag går mitt hjärta itu för han son, skrev han på Instagram.

Publisert:

LÄS VIDARE