Frank Andersson hämtas med ambulans i ”Farmen VIP”

”Jag ser att Frank börjar bli lite trött och sliten”, säger Dogge Doggelito i programmet

Det blir en dramatisk start på nya säsongen av ”Farmen VIP”.

Brottarlegenden Frank Andersson insjuknar och blir hämtad med ambulans.

– Just nu är jag inte i bästa form på grund av att jag har ett hjärtproblem, säger Frank i programmet.

Nya säsongen av ”Farmen VIP” spelades in somras och bara veckor efter att den avslutats så dog deltagaren Frank Andersson efter att ha drabbats av svåra komplikationer efter en hjärtoperation.

Redan i premiäravsnittet hintar idrottslegenden att allt inte står rätt till.

– Just nu är jag inte i bästa form på grund av att jag har ett hjärtproblem. Men det funkar väldigt bra när det inte är så jädra varmt som det är, säger Frank i programmet.

Sedan berättar Frank att han legat vaken hela natten och att han är mycket trött.

– Man får kanske åka in och ta en koll, på sjukan. Bara så att man känner att nivån är okej. Då vågar man släppa på lite mer, fortsätter han.

Regina Lund hjälper honom in i en bil som kör till en läkare. Senare i programmet återvänder Frank till gården men ser ut att vara i ännu sämre form än tidigare.

– Jag ser att Frank börjar bli lite trött och sliten. Han är ju äldre liksom så det får man ju förstå. Men man blir ändå orolig liksom, säger Dogge Doggelito.

Men arbetet på gården fortsätter för deltagarna tills en ambulans rullar in på gården för att hämta Frank som plötsligt blivit sämre.

– Det är klart man ska tänka på hälsan. Den ska gå före allt men känslan av att inte komma tillbaka är jobbig. För jag vill ju pröva, säger han innan ambulansen rullar i väg.

– I Franks fall tror jag det var mycket prestation att leva upp till världsmästaren som är stark och frisk och bäst. Och när den beundransvärda fysiken inte fungerar längre så är det klart att det blir frustrerande för honom. Det är som Hulken inte har Hulken-krafter kvar längre, säger Regina i programmet.

Det var tidigare oklart vad som skulle hända med årets säsong av ”Farmen VIP” eftersom Frank Andersson gick bort strax efter inspelningen.

När deltagarna för årets säsong presenterades kommenterade TV4 brottarlegendens medverkan i ett pressutskick.

– Givetvis präglas årets säsong av att Frank Andersson inte längre finns bland oss. Vi är så glada att han hann förgylla vår och deltagarnas sommar med sin stora humor och värme, säger Joel Bendrik, exekutiv producent på TV4 i pressutskicket.

Exfrun om medverkan

Frans exfru Jeanette Bouvin Nygren har tidigare sagt till Nöjesbladet att det inte hade gått att avråda Frank från att ställa upp i ”Farmen VIP”.

– Hade han bestämt sig för att vara med hade ingen kunnat stoppa honom. Det hade gått som det gick oavsett. Jag vet att Frank hade velat att det skulle sändas, så för den sakens skulle känns det bra att han kommer få vara med i alla fall.

De övriga deltagarna i ”Farmen VIP” är Reigna Lund, Dogge Doggelito, Vlad Reiser, Sigrid Bernson, Per Fosshaug, Saga Scott, Felicia Book, Anna Sahlene och Amir Akrouti.

”Farmen VIP” har premiär måndag den 11 mars i TV4 och TV4 Play.

Publisert:

LÄS VIDARE