Stjärnjurist är Måns Zelmerlöws nya kärlek

25-åriga ex-idolen Azra är artistens flickvän

Här visar Måns Zelmerlöw upp sin nya flickvän.

Sedan i somras är han tillsammans med stjärnjuristen Azra Osmancevic.

I går landade paret i Sverige efter en kärlekssemester över nyårshelgen.

Allsångsledaren Måns Zelmerlöw, 26, har hittat kärleken efter uppbrottet med artisten Marie Serneholt, 29.

Enligt uppgifter till Nöjesbladet har artisten sedan i somras varit i ett förhållande med Azra Osmancevic, 25, framgångsrik jurist på en av Sveriges mest framstående advokatbyråer.

”Slinka ner i min bikini”

Nu väljer de att visa upp sin kärlek offentligt. Sent i går kväll fångades paret på bild under en promenad i Stockholmskvällen.

Måns Zelmerlöw och Azra Osmancevic träffades via gemensamma vänner sommaren 2012. Över nyårshelgen åkte de på en kärleksresa som Osmancevic själv skrivit om på sin hemsida.

”Vi lämnade underbara Barcelona för några dagar sedan och njuter nu av Kanarieöarna. Jag är åter på kontoret på måndag och lovar att ge er hela berättelsen om hur jag tillbringade storhelgen. Nu ska jag slinka ner i min bikini och hoppa i poolen. Som vi säger i Sverige: Livet på en pinne!”, skriver hon.

”De pussades”

Ett ögonvittne såg paret visa sin kärlek under flygresan från Kanarieöarna till Stockholm i går.

– Vi mellanlandade i Malmö och de höll varandra i hand och pussades. Det kändes inte som att de försökte vara särskilt hemlighetsfulla, säger ögonvittnet.

Azra Osmancevic namn kan klinga bekant för trogna tittare av TV4:s talangjaktsprogram ”Idol”.

Hon deltog i programmet 2006 men tog sig inte vidare från slutaudition efter att ha sjungit duett med Erik Segerstedt, 29. Efter att ha blivit utslagen ur tävlingen spelade hon in en duett med artisten Martin Lorentzon. Låten gavs ut på skivan ”Mellan molnen”.

Osmancevic har även regisserats av Ruben Östlund i en reklamfilm som visats på tv samt biografer över hela landet. Hon studerade juridik i Stockholm och fick efter avslutad utbildning ett höjdarjobb som chefsjurist på Qryptone music group innan hon blev värvad till Mannheimer Swartling där hennes titel är ”associate”, det vill säga en jurist som inte är delägare.

Hett kändispar

Under måndagen var Nöjesbladet i kontakt med paret, som inte ville lämna några kommentarer.

– Jag försöker hålla mitt privatliv för mig själv nu för tiden, säger Måns Zelmerlöw.

Måns Zelmerlöw och Marie Serneholt var ett av Sveriges hetaste kändispar. Deras förhållande varade i tre år och tog slut mitt under brinnande säsong av SVT:s ”Allsång på Skansen”.

Efter uppbrottet har Zelmerlöw och Serneholt än i dag en vänskaplig relation.

– Det känns skönt att jag och Marie har en så god relation och att hon fortfarande är min bästa, närmsta och viktigaste vän, har han sagt i en söndagsintervju med Aftonbladet.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN