”Girls”-stjärnans hemliga bröllop

Av: Natalie Demirian

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3 | Foto: Johns PKI/Splash News
"Girls”-stjärnan Allison Williams, 27, ska gifta sig i dag med humorentreprenören Ricky Van Veen, 34.

"Girls”-stjärnan Allison Williams, 27, har gift sig med humorentreprenören Ricky Van Veen, 34.

Men ceremonin hölls hemlig in i sista stund.

Gäster som Bruce Springsteen, Lena Dunham och Tom Hanks flögs till en hemlig plats.

Allison Williams, som spelar Marnie i ”Girls”, och Ricky Van Veen, entreprenören som är en av grundarna till populära humorsajten CollegeHumor, har gift sig i dag.

Bröllopsceremonin som till slut hölls i Saratoga, Wyoming, var superhemlig in i sista stund.

– Bröllopet hålls så pass hemlig att gästerna har blivit ombedda att flyga till Denver, där de blir hämtade för att åka till bröllopsplatsen, sa en källa till NY Post och innan ceremonin:

– Gästerna får allting betalt och flera av dem kommer sedan att flyga till Los Angeles tillsammans för att gå på Emmygalan.

Kända gäster

Allison Williams ”Girls” kollegor, som bland andra inkluderar Lena Dunham, närvarade, likaså Tom Hanks och hans fru Rita Wilson som spelar hennes mamma i tv-serien.

Hennes pappa, NBC-nyhetsankaren Brian Williams, var också vara på plats och andra kända namn på gästlistan är Bruce Springsteen, Seth Meyers, Andy Cohen och Diane von Furstenberg.

Pappan ljög i nyheterna

Allison Willams och Ricky Van Veen varit förlovade sedan februari 2014.

Willams har tidigare berättat att bröllopet blev försenat på grund av kontroversen kring hennes pappa Brian Williams som ljög om att ha varit med i en helikopter som attackerades under Irakkriget. NBC valde då att stänga av Brian Williams i sex månader utan lön, för att ha vilselett tittarna.

Publicerad: