Clint Eastwood varnas för nya kärleken – av hennes före detta man

NÖJE

Greps för misshandel efter bråk – hotade hugga sönder möbler med yxa

1 av 5 | Foto: Clint Eastwood, 84:

HOLLYWOOD. Clint Eastwood, 84, har funnit kärleken i Christina Sandera, 51,

Men nu varnas han av hennes exmake, Paul Wainscoat.

Han uppger att hon slog honom och drack för mycket.

– Det var ett helvete. Jag önskar Clint Eastwood all lycka i världen med den kvinnan, säger han i veckotidningen National Enquirer.

Efter månader av skvaller gjorde Eastwood förhållandet offentligt när han i februari tog med Christina Sandera på Oscarsgalan.

Men enligt Wainscoat riskerar relationen att stå stjärnan dyrt.

Tidningen har kommit över en polisrapport som vittnar om ett bråk mellan Wainscott och Sandera den 17 juli 2002, bara två månader efter att de blivit ett par.

Larmade polisen

När Wainscoat vägrade flytta ihop med henne ska Sandera ha blivit rasande, greppat tag i hans skjorta och rivit honom i nacken när han försökte gå.

Till slut tvingades han slå larm. När poliser anlände kände de att Sandera luktade starkt av alkohol och grep henne för misshandel.

Trots det gifte sig paret åtta månader senare.

I rättsdokument uppger Wainscoat att hanspenderade närmare 700 000 kronor på smekmånaden, smycken och hustruns tandläkarräkningar.

Det dröjde dock inte länge förrän ett nytt jättebråk blev verklighet. Enligt Wainscoat ska det ha berott på att Sandera var upprörd över att en av hennes husdjur dött.

– Var är mina katter? ska hon ha skrikit och slagit honom med knytnäven innan hon slängde en Gatorade-flaska som träffade honom i bakhuvudet.

”Bisarra beteenden”

På grund av hennes ”drickande” anmälde han aldrig händelsen.

En av Sanderas kompisar förnekar i tidningen de anklagelserna:

– Det var Wainscoat som var den aggressiva i bråket.

I skilsmässodokument ger Wainscoat andra exempel på Sanderas ”bisarra beteenden”, såsom hotet att hugga sönder deras möbler med en yxa om han lämnade henne.

”Kan få det hett om öronen”

Elva månader efter att de växlat ringar fick Wainscoat nog. Då hade han tvingats larma polis på nytt, sedan han ”fått stryk av sin hustru”.

I dokument till rätten förnekade Sandera att hon var alkoholist. Hon uppgav samtidigt att hon hade slutat dricka och gått med i AA.

Hon sa också, ”Jag har gått på 15 möten för att lära mig kontrollera mitt temperament”.

En källa hoppas för Eastwoods skull att behandlingen gett resultat.

– Annars kan han få det hett om öronen.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!