Morgan: ”Jag håller igång med simning”

NÖJE

”Ullared”-Morgan om sin nya livsstil: ”Jag känner mig piggare”.

1 av 5 | Foto: Morgan förklarar att man ser ”15-20 procent bukigare ut” i tv än i verkligheten.

”Ullared”-profilen ­Morgan Karlsson, 41, gick på hälsokontroll och fick veta att hans blodtryck var farligt högt. Då bestämde han sig: det var dags att börja leva ett mer hälsosamt liv.

– Jag är 41 och har inte rört ett enda handtag innan, men nu håller jag igång med simning och vandring och känner mig piggare, säger han till Klick!

Parhästen Ola-Conny ­Wallgren, 50, är nöjd med kompisens förändring. Han har länge velat övertyga Morgan om att välja en annan livsstil.

– Jag har ju försökt berätta för honom om vikten att träna och sköta kosten. Tidigare har han mest skrattat åt det, men nu verkar han ha lyssnat, säger Ola-Conny.

Ingen mer fredagsöl

Morgan Karlssons nya liv innebär bland annat att han försöker äta mer grönsaker och att han har skurit ner på en del onyttigheter. Men han vill inte göra några extrema förändringar.

–  Jag har tagit väck fredagsölen, men man ska ju inte sluta snusa och slänga väck all alkohol på en gång bara för att läkaren har sagt det, man ska ha roligt också, säger han.

Gått ner två kilo

Hittills har han gått ner två kilo på tre-fyra veckor och kunder har redan börjat märka en skillnad.

– Det kommer fram kunder nu och säger ”fasen vad smal du är nu Morgan”, men man ser ju 15-20 procent bukigare ut i rutan med, så det kanske är därför, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!