Isabella Löwengrip: ”Jag hade tynat bort”

Berättar om känslorna kring separationen

avLouise Åström

1 av 3

Isabella Löwengrip valde att bo kvar i villan men sova borta på nätterna innan hon tog över ägandet av huset efter skilsmässan.

På bloggen berättar hon om känslorna kring att bryta relationen.

”Jag hade tynat bort annars”, skriver hon.

Bloggerskan och entreprenören Isabella ”Blondinbella” Löwengrip och dåvarande maken Odd Spångberg berättade i maj att de skulle skiljas. På hennes blogg gick de ut med ett gemensamt uttalande.

Senare har hon berättat att skilsmässan skedde på hennes initiativ. I måndags publicerade hon ett inlägg med titeln ”På rätt väg” där hon berättade om känslorna kring att paret valde att bo i samma hus tills de rett ut ägandet, även om hon under nätterna sov i en etta i stan på 30 kvadratmeter.

”Ibland kommer vissa scener till mig i huvudet som väcker enormt starka känslor. När man känner att magen vill vända på sig ut och in. Som ikväll när jag hörde en låt från min playlist under tiden som jag jobbade. Plötsligt var jag tillbaka i skilsmässans mest turbulenta del”, skriver hon.

”Hade tynat bort”

Hon ville inte att parets gemensamma barn skulle uppleva en tryckt stämning hemma.

”Trots att jag var liten när mina föräldrar skildes minns jag den fortfarande. Jag inbillade mig att den till och med skulle osa upp till barnens sovrum om vi var på nedervåningen”.

I dag äger hon själv huset och har valt att renovera flera delar av det.

”Tacksam över hur livet blev. Stolt över att bryta ett relationsarv tidigt trots att det innebar en skilsmässa. Jag hade tynat bort annars och deras starka mamma försvunnit. Nu blir det tvärtom. Tack livet”, avslutar hon.