Publicerad:
Uppdaterad:

Triss i otur för Laila Bagge

Av: Andreas Hansson

Publicerad:
Uppdaterad:

Efter inflammation och oväntat sms: ”Det börjar likna ett skämt”

Laila Bagge Wahlgren.
Laila Bagge Wahlgren.

Laila Bagge Wahlgren är märkligt otursförföljd inför sin solresa med sönerna Liam och Kit. Passproblem, inflammation och nu – ett oväntat sms från resebyrån.

– Detta börjar likna ett skämt, skriver hon på sin blogg.

Laila Bagge Wahlgren, 38, anade inte vad som skulle komma när hon bokade solsemestern till Gran Canaria som ett familjeäventyr åt henne och sönerna Liam, 8, och nyfödde Kit. Den senaste veckan har hon nämligen varit märkligt otursförföljd.

Det började med att hon tvingades lämna ifrån sig sitt pass för en visumansökan inför ett hemligt utlandsprojekt. På tisdagen tvingades hon därför bege sig till Arlanda för att skaffa sig ett tillfälligt pass. Det gick så smidigt att hon ville trotsa fotoförbudet och föreviga passpersonalen på sin blogg.

Men glädjen blev kortvarig.

Uppsvullen tumme

På onsdagsmorgonen vaknade Laila Bagge Wahlgren med en uppsvullen tumme. Hon tvingades konsultera läkare och blev ordinerad antibiotika för svullnaden.

”Tur att det händer nu så jag slipper gå till läkare på Gran Canaria. Men jag kan inte hjälpa att det känns konstigt att det händer så många saker precis innan resan som gör att det försvårar för oss att komma iväg”, skriver hon på sin blogg.

”Vi får väl se, saker kommer ju alltid i tre som man brukar säga”.

Hon visste inte hur rätt hon hade.

Ett oväntat sms

När Laila stegade ut från vårdcentralen och satte sig i bilen plingade det till i mobiltelefonen. ”Det är ett sms från Fritidsresor!?”, berättar hon på sin blogg. ”Och vad ville de? Ja, läs själva.”

”Spansk generalstrejk är utlyst till torsdag 29/3. Flygresan förväntas gå på ordinarie tid. Däremot vill vi uppmana dig att packa sådant som är nödvändigt (mediciner, osv) i handbagaget, eftersom väntetider kan förekomma vid ankomst och att bagageservicen kan vara begränsad. Bästa hälsningar Fritidsresor”

”Detta börjar likna ett skämt”, skriver hon på bloggen.

Det återstår att se hur Lailas vecka fortsätter.

Publicerad:
Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN