Presidentvalet i USA 2016

Clintons kändisvapen – tar in Beyoncé och Jay Z

Av: 

Patrik Jäverbo

NÖJE

Hillary Clinton får nu hjälp i valracet – gästades på scen av superstjärnorna

Stjärnorna rycker in för att ge Hillary Clinton den skjuts hon behöver för att vinna valet, den här gången är det bland annat superartisterna Beyoncé och Jay Z som delar scen med presidentkandidaten.

– Jag vill växa upp i en värld där min dotter inte har några begränsningar, sa Jay Z.

Under onsdagen gästades Hillary Clinton av sångaren Pharell Williams, och tidigare har stjärnor som Kate Perry gjort sitt för att locka väljare till Hillary Clinton.

Men under natten så tog Clinton fram sina kanske starkaste kort för att vinna valet, då hon gästades på scen av inga mindre än Beyoncé och Jay Z i Wolstein Center i Cleveland.

”Vill att min dotter ska kunna bli vad hon vill”

Jay Z höll ett bejublat tal, där han proklamerade att han ställde sig bakom Hillary Clinton, och aldrig skulle kunna rösta på Donald Trump.

– När jag lär känna er, då vet jag vilka ni är, då försvinner allt, ursprung, kön, social status, för själen har ingen bakgrund, och jag vill växa upp i en värld där min dotter inte har några begränsningar, där hon känner att hon kan bli vad hon vill, sa stjärnan från scenen.

”Vi är starkare tillsammans”

Jay Z fortsatte sitt tal, och möttes av ett öronbedövande vrål från publiken när han annonserade att Donald Trump aldrig skulle kunna bli hans president.

– Den här andra killen, jag har ingenting emot honom, men hans politik delar oss, så han kan inte bli min president, han kan inte bli vår president, vi är starkare tillsammans! Sa superstjärnan från scenen till publikens stora glädje innan han presenterade Hillary Clinton för besökarna.

Clinton hyllade stjärnorna – men fick kritik av Trump

Där fortsatte presidentkandidaten att tacka artisterna för deras framträdande.

– När jag ser deras passion och energi så vet jag inte var jag ska börja, för det här är vad Amerika är mina vänner, en kvinna som är en sån inspirationskälla för så många, jag tackar Beyoncé, jag tackar henne för att hon visar att vi tillsammans är starkare. Jag tackar även Jay Z som med sin musik adresserar några av våra största utmaningar i det här landet, med fattigdom, rasism och fängelsereformer.

Donald Trump var däremot inte riktigt lika imponerad av Hillary Clintons val av gäster, och valde att rikta en känga till sin politiska motståndare.

– Jag behöver inte ha med mig J. Lo eller Jay Z, jag står här själv, det är bara jag, igen gitarr, inget piano, ingenting.” sa kandidaten under sitt tal i Hershey.

ANNONS

Just nu upp till 70% rabatt! Flyttrea på mode, inredning, skönhet och barnkläder.

Extern länk från Åhléns

Shoppa här!

 PLUS:  USA:s framtid

Publisert:

LÄS VIDARE

’Vinner Trump flyr jag landet’

ÄMNEN I ARTIKELN

Presidentvalet i USA 2016

Hillary Clinton

Jay Z

Donald Trump

Trumps USA