Anton Ewald

Anton Ewald till sjukhus: ”Dör av smärta”

Av: 

Patrik Jäverbo

NÖJE

Artisten fick ett njurstensanfall – fick plågad föras till sjukhus

Anton Ewald fick i dagarna föras till sjukhus efter ett njurstensanfall, någonting som blev en plågsam historia för den folkkära artisten.

– Jag dör av smärta, skriver han själv på sociala medier.

Artisten Anton Ewald, 23, eller bara Anton som han numer kallar sig fick i dagarna föras till sjukhus efter att han drabbats av njursten, någonting stjärnan själv skrev om på Twitter.

”Jag är på sjukhuset med förmodad njursten, jag dör av smärta” skriver artisten.

”Mycket smärtsamt”

Antons manager Magnus Enbacka skriver till Nöjesbladet att anfallet ”Självklart var mycket smärtsamt men Anton är hemma nu och mår mycket bättre”.

Stjärnan är just nu högaktuell med nya singeln ”Devil” som han gjort tillsammans med svenska superproducenten Rami Yacoub, 41. Yacoub har tidigare arbetat med namn som Britney Spears, Pink, Celine Dion och One Direction.

Artisten hoppas att kunna vara på benen igen redan nästa vecka och fortsätta sitt arbete kring lanseringen av singeln som släpps idag i USA, och managern Magnus Enbacka skriver att det inte ”Ska vara någon fara för andra framtida projekt”.

Giftemål i horisonten

Utöver musiken väntar även ett stundande bröllop för artisten. I somras förlovade han sig med stora kärleken Victoria Fajardo, 32, och till våren har de båda planerat att gifta sig.

– Jag tänker en väldigt ball ceremoni, som är lite större, med massa folk som kommer. Men sen till festen tror jag att man tonar ner det lite och har det lite intimt. Men jag känner ändå att ceremonin det är ändå en stor grej, då blir det go big or go home liksom, sa stjärnan när Nöjesbladet pratade bröllopsplaner med honom för en månad sedan.

ANNONS

Ellos erbjuder upp till 30% rabatt på flera välkända varumärken

Extern länk från Ellos SE

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

”Vi träffades via Instagram”

ÄMNEN I ARTIKELN

Anton Ewald