Rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard är över

NÖJE

Slutade i förlikning

1 av 4 | Foto: Amber Heard och Johnny Depp.

Den omtalade rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard tycks vara över.

Det hela slutade i förlikning.

”Vårt förhållande var passionerat och ibland flyktigt, men alltid bundet av kärlek”, står det i ett gemensamt uttalande, enligt Contactmusic.

Dagen innan de skulle har mötts i rätten bestämde sig Johnny Depp och Amber Heard för att släppa stridsyxorna.

Enligt Contactmusic ska paret, via sina advokater, ha kommit fram till en förlikning.

Betalar nära 60 miljoner

Förlikningen innebär att Heard lägger ner åtalet mot mot att Depp betalar henne 7 miljoner dollar – cirka 60 miljoner kronor.

Förlikningen innebär också att Heard drar tillbaka sin ansökan om besöksförbud för Depp, som hon hävdar ska ha slagit henne flera gånger under deras 15 månader långa äktenskap.

Depp själv har hela tiden nekat till anklagelserna.

Enligt Contactmusic kan Amber Heard nu inte ändra sig i efterhand, och det före detta paret har nu gjort ett gemensamt uttalande.

”Vårt förhållande var passionerat och ibland flyktigt, men alltid bundet av kärlek. Ingen av parterna har gjort falska anklagelser för att gå med ekonomisk vinst. Det fanns aldrig någon avsikt att orsaka fysisk eller emotionell skada”, står det i uttalandet, enligt Contactmusic.

Skänker pengar till välgörenhet

I samma uttalande passar Heard på att önska Johnny lycka till i framtiden, samtidigt som det framgår att hon inte tänker behålla de 60 miljoner kronorna.

”Amber kommer att donera finansiella intäkter från skilsmässan till välgörenhet”, står det i uttalandet, enligt Contactmusic.

ARTIKELN HANDLAR OM