Efter ”Bonde söker fru” – väntar barn med nya kärleken

avMathilde Albinsson

1 av 3 | Foto: Privat
Lina Ilar tillsammans med nya kärleken Markus.

Tv-profilen Lina Ilar träffade kärleken på en finlandskryssning.

Nu väntar paret barn.

– Det är en känslostorm. Man blir ju så himla glad, säger Lina till Hänt.

Lina Ilar, 25, har varit med i både ”Farmen” och ”Bonde söker fru”. Hon dejtade bonden Erik Bäckman 2016 i TV4:s populära dejtingsåpa, men någon kärlek blev det aldrig.

I stället träffade Lina Ilar sin nuvarande pojkvän Markus Olsson, 28, på en finlandskryssning i december 2016. Och nu väntar paret sitt första barn, vilket Lina Ilar bekräftar för Hänt.

– Det är helt sjukt, jätteoverkligt verkligen. Vi var på ultraljud i går och efter så känns det mer verkligt. Man har ju bara sett det på graviditetsstickan, men man har ju inte fått riktiga bevis. I går blev det på riktigt, det är jättehäftigt, säger Lina Ilar till nöjessajten.

Fem graviditetstest krävdes innan Lina vågade tro på resultatet. Barnet är beräknat att komma i början av februari.

– Det är en känslostorm. Man blir ju så himla glad, säger Lina Ilar till Hänt.

Graviditeten har hittills fortlupit utan några problem och Lina Ilar, som är i vecka 20, har mått bra under hela perioden. På kylskåpet hänger ett kuvert med en lapp i, där barnmorskan skrivit barnets kön. Men de har ännu inte öppnat kuvertet.

– Där är jag och Markus inte helt överens. Jag vill verkligen veta vad det är och det vill inte han, säger hon till Hänt.

Lina Ilar har tidigare berättat att dejtandet påverkades negativt efter ”Farmen” och ”Bonde söker fru”.

– Jag tycker det har blivit svårare. Har man varit med i tv vill många försöka vara ens vän. Men man får otroligt mycket erbjudande så det hjälper till på det sättet. De skickar hem brev och blombud. Många hör av sig som vill gå på dejt. Men det är inte lättare att hitta något genuint, sa hon då.

Men med Markus Olsson sa det ”klick”.

– Han hade ingen aning om vem jag var, så det kändes så genuint och skönt, sa Lina Ilar om pojkvännen, som bodde i Norge under hennes tv-deltagande.

ARTIKELN HANDLAR OM