”De varnade sina vänner”

NÖJE

Utåt höll de ihop utan att avslöja någonting

HOLLYWOOD

Flera dagar innan nyheten om Brad Pitts och Jennifer Anistons havererade äktenskap kablades ut förvarnade paret sina närmaste.

De ringde runt till släkt och vänner och berättade om brytningen.

– Pitt ville inte att folk skulle se separationen som något dåligt, säger en källa till veckotidningen People Weekly.

Foto: levde dubbelliv Jennifer Aniston och Brad Pitt avslöjade skilsmässoplanerna flera dagar i förväg för sina närmaste vänner. Utåt levde de som vanligt och höll om varandra när de fotograferades.

– Brad försäkrade att de mådde bra. Beslutet var bra för dem. De kommer överens. De bryr sig verkligen om varandra, säger uppgiftslämnaren.

En annan källa uppger att det var Aniston som började tvivla på förhållandet. Hon ska ha velat försäkra sig om att det skulle hålla innan de skaffade barn.

– Ett litet tvivel hade väckts. Han var mycket mer intresserad av att skaffa barn än vad hon var. Jag tror det var Jennifer som gjorde slut. Han var ett halvt steg efter henne, säger källan.

Trots spricka försökte de i det längsta hålla en enad front. Under resan till Karibiska Anguilla såg de till att bli fotograferade när de höll om varandra om stranden.

Också när de gick ut för att äta middag fick de användning av sina skådespelartalanger.

Delade rum i lyxvillan

– De var här tre kvällar i rad och verkade lyckliga, säger en av restaurangens anställda till US Weekly. Ägaren var också förvånad över det han såg. Tidningen uppger att paret också delade rum i den hyrda lyxvillan, som ägs av den före detta presidentkandidaten John Kerry och hans hustru Teresa.

– När Brad och Jennifer åt middag på nyårsafton höll han sin arm runt henne hela kvällen. Under den sista promenaden på stranden plockade han upp en snäcka åt henne. Det var mycket sött och romantiskt,

säger US Weeklys chefredaktör Janice Min.

Magnus Sundholm