Sanna Nielsens kryptiska svar på bröllopsfrågan

Hyllar sambon Jocke Ramsell: ”Vet inte vad jag skulle göra utan honom”

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:

Sanna Nielsen hyllar sambon Joakim Ramsell i Aftonbladet Morgon:

– Han är min största supporter och jag är superglad att jag har honom, säger hon.

Men när hon får frågor om bröllopsklockor blir svaret betydligt mer kryptiskt.

Sanna Nielsen har intervjuat sin egen mamma i timmar för att samla material till sin nya show på Hamburger Börs i Stockholm, ” Mitt Sanna jag” som har premiär i januari.

– Jag har börjat märka att jag är lite glömsk så jag måste ringa mamma och pappa och fråga ”Hur var det egentligen?”, säger hon när hon gästar Aftonbladet Morgon.

Showen beskriver hon som ”en musikalisk resa om mitt liv”.

– Jag bestämde mig för några år sen... jag har alltid varit lite ”Nej, inte ska väl jag” lite så där jante att ”jag kan inte det där”. Men får några år sen kände jag att nu är det slut med att be om ursäkt för mig själv. Det är därför jag gör det här showen också för att visa att det här är jag, jag står stark och är stolt över allt jag har fått göra.

På scenen kommer hon återigen att ha sambon Joakim Ramsell vid sin sida. Han medverkar som gitarrist och körsångare. I Aftonbladet Morgon passar hon på att hylla pojkvännen och glädjen att få arbeta med honom.

1 av 3 | Foto: Peter Wixtröm
Sanna Nielsen och Jocke Ramsell.

Hyllar pojkvännen

– Det är faktiskt jättehärligt, vi har jobbat ihop i tio år, eller sen vi träffades. Han håller mig nere på jorden. Han är så ärlig i allting, jag kan komma hem och ha skrivit en ny låt: ”Lyssna på detta älskling, det är det bästa jag nånsin har gjort”, så säger han: ”Ja, det låter väl bra”, säger hon och skrattar.

– Han är min största supporter och jag är superglad att jag har honom och att ha honom där. Som när vi var i Finland på julturné. Klänningen sprack, jag fick inte till min frisyr, han bara ”jag fixar det”. Han är kapellmästare, turnéledare, håller ordning på mig, jag vet inte vad jag skulle göra utan honom, säger hon i Aftonbladet Morgon.

Men när programledaren Cecilia Benedelle fyller i med orden: ”Han behåller du? Är det bröllopsklockor som ringer?” hinner Sanna Nielsen först säga:

– He’s a keeper, innan hon ger ett betydligt mer kryptiskt svar om eventuellt äktenskap.

Hon kniper ihop läpparna, ler stort och drar tummen och pekfingret för läpparna och signalerar att det svaret är en hemlighet.

”Mitt Sanna jag” har premiär på Hamburger Börs i Stockholm 25 januari.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN